jaleeeeee Merhaba eşimle yılbaşında sizce hangi aktiviteleri yapabilir veya hangi mekanlarda takılabiliriz öneriniz var mı veya fikir ?? 🙂
Zelihafirat jaleeeeee ah ah bende 8 haftalık gebeyim kara kara düşünüyorum üstelik eşim sigara içiyor 🙄 nereye gidersek gidelim sigara içilen ortamlardır hep diyo bana ama ilk yılbaşı kutlamamız olacağı için ben de bir aktivite yapalım istiyorum
Damla0x Zelihafirat Sigara içilen ortama girmemen lazım senin hem bebeğin çok yeni daha, eşin bı zahmet sigara içmeye dışarı çıksın 🤣
Zelihafirat Damla0x çıkar o sorun değil de seni sigarasız nereye götürebilirim ki diyor 😂 yılbaşını dışarıda geçirmek isteyen sigara içmek ister gittiği yerde falan diyor işte 😢
EbruIrmakAhmet Zelihafirat sende git bi mekana ara polisi bi baskın bütün sigara içenlere yazsınlar cezayı 😂😂
Zelihafirat EbruIrmakAhmet hahahah süper fikir ne güldüm 😂 teşekkür ederim canım kasık ağrısına iyi geldi 😃
EbruIrmakAhmet Zelihafirat 😂 ben olsam kaçak alkol ihbarı bile yapardım ayy ben Allahtan çıkmıyorum dışarı ne kadar kötüyüm hahahha