Ruhsuz Kızlar bugun tam 20.haftqmıza girdik hamdolsun, detaylı da kıza benziyor dedi kesin mi dedim kız gibi dedi alışverişe başlayım mı daha ne kadar bekleyim acile gitöıştım 10 gün önce kız demişti kesinlik vermemeleri tuhaf..
Trolices Ruhsuz bence biraz daha beklemelisin her an her şey olabilir belki erkek der bir dahaki sefere doktorun aldıkların elinde kalmasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙃
Seyma_Eren Ruhsuz canım şimdiye netleşmesi gerekiyor ama sen yine de biraz daha bekle bizde ilk başta erkek için bir iki birşey almıştık 2 hafta sonra hoop kıza döndü😅
Handekiraz2302 Detaylı da kesin doğrudur diye düşünüyorum çünkü doktor bana 20. Haftada erkeklik organı oluşmuş Tarzı şeyler demişti 😇
Ruhsuz Handekiraz2302 kesin diyemeyiz kız gibi dedi ne güzel hareketliydi baya uzun süre sıra bekleyince uyumuş kuzucum 🤩baya karnımı salladı korkuttu beni ben dokunmaya korkuyorum
Ruhsuz Trolices Amin canım cümlemiz de İnşAllah 😍🤗🤲🤲 Bakalım hayırlısı olsun ama eşimle hep Piraye diye seviyoruz ❤️🤩
Handekiraz2302 Ruhsuz beni de öyle yapmıştı çok korkmuştum gözlerim dolmuştu doktor sakin ol bişey yok demişti 😂🙈
Ruhsuz Handekiraz2302 ben de elini itecektim valla daha önce 4 kaybım var korka korka seviyorum karnımı kıyamıyorum o maşallah ayran çalkala gibi salladı durdu 😂😂