Blackkcat sumosgoksu sağlık olsun tabi canım,ben erken yumurtladığımı düşündüm o yüzden erken yaptım,2-3gün sonra yaparsın yine,Allh en kısa zamanda nasip etsin inşallh
Blackkcat Aykal aynen😊bugün ovula aldım 3tane daha,kan testi yapmayınca idrarla takip ediyorum bir de farklı test deniyim dedim
Birminikprenss Blackkcat ben yaptım bu normal teslerden negatif çıktı içim rahat etmedi ben anlamıştım addgim gecikmedi eczaneye gittim anlattım oda erken gebelik testi verdi evde yaptım pozitif dr gittim hamileyim erken gebelik testini diğer testten iki gün sonra yaptım eczacı ilk hafta belli belirsiz olur ikinci haftadan sonra net çizgi çıkar dedi erken teslerde
Blackkcat Birminikprenss 7gün öncesinden silikte olsa çıktı bugün belirginleşti biraz daha inşallah böyle devam eder,erken testlerden almadım bu sefer canım bu kasetlerde bazı test markaları çok gelişmiş🌸
Suber [url=https://hizliresim.com/dLR5qQ][img]https://i.hizliresim.com/dLR5qQ.jpg[/img][/url] merhaba, bu testi bugün yaptım ilk 10 dakikada çıkmadığına eminim daha sonra evden çıkmak zorunda kaldım geldiğimde test böyle olmuştu. Saatler sonra bu kadar belirgin olabilir mi sizce ?
Blackkcat Suber evet baya belirginmiş canım,tekrar yapsan test emin olmak için,hayırlı olsun şimdiden😍inşallah vardır🤲🏻Markası neydi
Suber Blackkcat sabah ilk idrarla yapıcam inşallah. Sizinle aynı dönemde kimyasal gebelik geçirmiştim ben de. Şimdi inşallah aynı dönemde ikimiz de gebeyizdir😍
DiplomaliEvHanimi Blackkcat abla gecen ayda lekelenmem falan oldu demistim ya adetten 12gun sonra. Bu ayda 13.gun bugun adet gunuyle beraber. Lekelenmem oldu gecen ay yerlesmemiki diye sevinip iliskiyi onemsememistim yumurtlama galiba gecen ay degerlendirmemistik.
Blackkcat DiplomaliEvHanimi olabilir canım bazı bünyeler yumurtlama döneminde de lekelenebiliyor,bence bu ay gün aşırı değerlendir hiç kaçırmamış olursun canım,bıgünleri muhakkak değerlendir🌸
DiplomaliEvHanimi gecen ayda lekelenmem falan oldu demistim ya kizlar adetten 12gun sonra. Bu ayda 13.gun bugun adet gunuyle beraber. Lekelenmem oldu gecen ay yerlesmemiki diye sevinip iliskiyi onemsememistim yumurtlama galiba gecen ay degerlendirmemistik.