Nasippp Blackkcat Hım anladım canım normal yumurtlamadan 1-2 gün öne alınmış oluyor. Peki ilişki durumu nasıl oldu gün aşırı mı oldu özellikle şu günde ilişki oldu dediğin bir zaman var mı?
Blackkcat Nasippp o günler her gün oldu🙈canım yani 1hafta aralıksız sonra gün aşırı devam ettik,klomenle 11.günde yumurtam çok büyüdü sadece ondan eminim takibe gitmiştim
Nasippp Blackkcat tamm canım benim çok teşekkür ederim☺️ Bana da vermişti ama kullanmadım ben artık tekrar giderim dr. Ye 🤦🏻♀️
Blackkcat burcu_1322 kasıkta seğirmeler,bel ağrısı,ağzımın içinin tatsızlığı ya da demir gibi bi tat,beyaz akıntı az ama normalde hiç akıntım olmayınca şüphelendim,inşallh vardırcanım test yaptın mı
Blackkcat vuslatim34 canım bana sordun galiba,1dk sonra çıkmaya başladı,sonraki günlerde hemen çıktı c çizgisiyle beraber
vuslatim34 Blackkcat bugün çatlatma iğnesinin 11.günü ilk 5 dk gölge gibiydi 1 saat sonra pembeleşti Acaba iğne etkisi mi diye merak ettim yarın kan testi vereceğim .
Dlktpl Blackkcat cnm sende gaz varmıydı ıgnenın 7.gunu gaz var kasıklarımda hcg varlıgından mı ıgneden dolayı acaba🥺
Blackkcat Dlktpl gaz vardı canım ve hala var hiç gitmedi🤦🏻♀️İğne etkiside olabilir ama gaz ve şişkinlik çok olmuştu bende,ne zaman kan verirsin 1hafta sonra mı
Blackkcat vuslatim34 kırmızıları görmediğin sürece umutsuz olma lütfen🤲🏻Hiç belli olmaz belki bu ay gelir meleğin,muhakkak bildir bizede canım
vuslatim34 Dlktpl 8.günüme kadar vardı .3. 4. Günde aşırı bel agrım vardı.şimdiye kadar bişey yoktu başka ama bugün bel agrım başladı.Yarın kan testi vereceğim
Dlktpl vuslatim34 ben 20 haftalık erken dogmla bı kaybom var bır senedır nerdeyse ıstıyoruz olmadı ıkı aydır ıgne kullanıyorum yumurtam catlamamaya basladı