Blackkcat NurEto canım şimdi tekrar verdim bakalım sağlıklı artmış mı,akşamüstü 5-6gibi alıcam sonucu
NurEto Blackkcat inş artmıştır ablam 🤲💕 annem kemoterapiye devam ediyor abla halsizliği felan çok 5 haftası kaldı tedavinin bitmesine eşimin iş de açıklanmadı hala ya stresli Bi sekilde bekliyoruz bakalım hayırlısı
Blackkcat NurEto az kalmış annenin tedavisi hayırlısıyla bi bitse🤲🏻🤲🏻Sağlığına kavuşsa inşallh🤲🏻Hayırlısı olsun eşin içinde,bugün zaman durdu akşam olsada sonucu alsam
NurEto Blackkcat sabır ablacım az kaldı bende bu ara yine içim kararmış durumda benim 🤷♀️ durup durup kafamda bişeyler kuruyorum
Blackkcat NurEto sabır çek kuzum,bulunduğun hale şükret Allaha sığın Allh kalbine ferhalık versin her şey çok güzel olacak çok inanıyorum💙
Blackkcat NurEto yok öyle düşünme kuzum bende çok kaçırıyorum ama niyetimiz önemli,hiçbirşeye bağlama kuzum Allah çekemeyeceği derdi vermezmiş kuluna bunada şükür🤲🏻
Blackkcat NurEto yaaa yüreğini öperim senin😘canım Rabbime bin şükür ,şimdi artık hep dua zamanı sizlere ve bana hayırlı ilerlemesi için,iyi ki varsınız🥰