Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
benim 41. haftaya kadar ne sancı, ne nişan, ne açıklık hiç biri olmadı ada çayı içtim, yürüyüş ve squat yaptım ama işe yaramadı 41. Haftamda tam kontrole gittim doktor 1 cm açılma var dedi alttan muayene etti biraz uyarmaya çalıştı, hafif ağrım başladı o an. Eve gidince duş al yürüyüş yap dedi, eve gittim duşumu aldım, ama benim ağrım 2 dakkaya 1 düştü, hemen doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi, gittik hastaneye ama sancıdan duramıyorum en son 3 saat falan oldu benim açılmam 2 oldu dayanamıyorum hastanede duşa girdim fayda etmedi epidural istedim ilk dozda biraz hafifledi zaten tam olarak ağrın kesilmiyor, ama bir saate kalmadan bi daha ağrılar şiddetlendi diğer dozlarda hiç fayda etmedi, akşama kadar 2 cm açıklıkda kaldı akşam gelen ebe bana 3-4cm olsa bekle derim ama senin hala 2 de dedi ve Ayrıca bebeğim de yorulmuş, doktoruma haber verdiler doktorum ya suni vericez yada sezeryan olcak dedi, ben suni istemedim zaten kendi ağrılarıma dayanamıyorum suni de hayatta dayanamazdım direk sezeryan istedim akşam doktorum geldi beni ameliyata aldılar 11.12.2019 saat 21.15de oğlumu kucağıma aldım🤱🤱 O anı hiçbirşeye değişemem, kucağıma alır almaz sanki tüm ağrılarımı acılarımı unutturdu, azıcık ağlasa içim gidiyo😔🥺 gülünce dünyalar benim oluyo sanki.😍😍😍😊😊😊😊 Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah, Herkesin kolay doğumları olsun😊😊😊😊😊