Sultannnnnn Merhaba kızlar biberon emzik türü ihtiyaçlarımızı alcaz ama Philips avent ürünlerini almaya karar verdim sizce doğru bı kararmi ve uygun fiyata alabilecegim bı internet sitesi varmı mutlu huzurlu günler ❤️❤️❤️
Sermec Sultannnnnn ben e bebekten emzik aldım Philips avent ama daha kullanmadım bakalım hep iyi seyler duydum marka hakkında ama e bebekten bakabilirsin canım
Asrinayaz Sultannnnnn bnce ebebekten alma internette felan daha uygun bn internetten almayı düşünüyorum
Sultannnnnn Asrinayaz bende daha uygun yerler gördüm evet n11de Gittigidiyor'da vs bile daha uygun sanki
Asrinayaz Sultannnnnn az önce ebebekteydim çok pahalıydı eşim emzik biberon bezi internetten alalım dedi cnm
Dmce Sultannnnnn canim ben trendyoldan 120 ve 240 ml cam olanlarindan aldim hemde 54 liraya geldi bana bildigin bedavaya aldim indirim kuponu hediye gelmisti bu trendyolun indirim zamaninda beklentim dusuktu belkide kotu urun gelcek diye beklerken mis gibi gayette kaliteliye benziyo emzikte cok fazla tavsiye ettiker civilden nukun emziklerinden aldim suan 22 lira gibi birsey hemde uygunda yani aklinda bulunsun