28Nisan19 Kizlar 1 haftadir bacaklarim avuc iclerim vucudum acaip kasiniyor. 33. Haftamdayim bi arada. Bu sekilde birseyle karsilasananiz var mi ? Geceleri ozellikle ha bire kasiyorum.
DBsvn 28Nisan19 benim hamileliğim de oldu ya doğum yapalı 4 ay oldu hala geçmedi meğersem elimde ve ayaklarımda egzama olmuş hamilelikte çok dikkat etmek gerekiyo deterjan falan sıvı sabun yasakladı doktor eğer dinlemezsem tekrar kuduruyor maalesef kuruyor kaşınıyo çatlıyor 😒
26082014 28Nisan19 benimde olmuştu doktorum ciğerden gelebilir bebeğe zarar verebilir şekerin olabilr demişti ve bütün testleri baştan yaptık bişe çıkmamıştı çok şükr bi krem verdi geçemişti bence ihmal etmeyin bi gidin doktora onun bunun lafına bakmayın
Ayparee 28Nisan19 Bende de aynı şey var hatta bugün hastaneye gittim. Karaciğer enzimlerime bakıldı bir şey çıkmadı. Bazılarında normalmiş bu ama doğuma kadar geçmiyormuş🙁
Gamzeli_03 28Nisan19 benim de 35 den sonra başladı kol diz karın dirsek hele gece olunca kendi doğum doktorum kan tahlili yaptır temiz çıktı şükür doğum alerjisi dedi cilt doktoru iki kez de cilt doktoruna gittim krem verdi bir nebze hafifledi ama tam geçmiyor Rabb'im şifa ve sabır versin doktora muhakkak git benim kaşınmaktan yara oldu geçmiyor birde mentollü masaj kremleri varya bitkisel onlardan sür rahatlatıyor
DBsvn 28Nisan19 beklemen lazım hamilelikte ilaç vermiyorlar hamilelikten sonra ya geçiyo ya da kalıyo sonrada zaten emziriyosun o zamanda kesin çözüm değil krem veriyorlar yünlü şeylere dokunma giyme dedi bana doktor ıslak mendil kullanma dedi stres yapmıcaksın dedi ve kalıp sabun kullanacaksın emzirme dönemi bitince ufak bi hapı varmış onu içince geçiyormuş benim annemde bana hamileyken aynısı olmuş çünkü
CanselMayis DBsvn hayır veriyorlar beb yaşadım hamilelik kolestazı var karacigerle alakalı gebelikte safra tuzlarının birikmesi sonucu oluşuyor bende de oldu bana verdiler prospektüs te baktım hamilelikte kullanıma uygun internete hamilelik kolestazı yazarsanız daha detaylı orda yazıyor normalde 30 haftalarda olurmuş ama ben 15 haftamda bunla karsilasmişyim kan testıyle anlasılıyor ultrosonlarla ciğerlerine bakilip ilaç yazılıyor bazı istisnalar var anne hastaysa ve ilaçla gecmiyorsa bazen hamileliği bile sonlandırıyorlar bana öyle demişti doktor ama cok sükür geçti
DBsvn 26082014 onun bunun lafı değil başıma geleni söylüyorum zaten bende hastaneye gitmesini önerdim hanfendiye bence biraz daha dikkat edip konuşmak lazım
26082014 DBsvn pardonda neden üstünüze alındınız anlamadm ben sizin yazdığınızı bile yeni farkettim ben onun bunun lafına diyerek herkesi kastettim bence siz fazla alıngansınız dediğim gibi yazınızı yeni gördüm ben ve Bnce biraz daha dikkat edip düşünüp öle cevap vermek gerekir.
28Nisan19 Ayparee bazisi sekerden dolayi diyor bazisi baska seyler diyor insallah gecer bebegime bisey olacak diye korkuyorum
Ayparee 28Nisan19 Allah korusun. Bi doktora gidip karaciğer enzimlerine baktırın. Onda sorun yoksa doğuma kadar yokmuş gibi devam 😀
19917 Gece kasinti artiyor demissiniz aklima uyuzu hastaligini getirdi bir donem bende malesef bu hastaliga yakalandim insallah oyle bisey degildir. Doktorlar bile bu hastaligi bilemiyormuş direkt egzama diyorlarmis vucutta kabarcik gece asiri derece kasinti varsa tekrar görünün
28Nisan19 Gamzeli_03 Amin Allah razi olsun kardesim gidecegim insallah doktora senin suan nasil peki gecti mi ?
S-Y Benim de göğüslerimde oluyo. İlk zamanlar göbeğim de çok kaşınıyordu. Her yer büyüyüp genisledigi için kuruduğu için oluyordur diye düşündüm. Ara ara hala göğüslerim kaşınıyor, ufak ufak kanattigim bile oluyor.
Gamzeli_03 28Nisan19 ara ara yine oluyor doğum dan sonra geçer dedi ancak doktor seni çok iyi anlıyorum 😣😭