zlemAtAcar Anneler ultrasonda bebeklerinizin ilginç hareketleriyle karşılaşdınız mı ? Neler yapıyordu ? 🤗😍 Bugün bizim kız ayaklarını emiyordu 😍😂😂😂😂
Marguerite zlemAtAcar bizimki her ultrasonda uyurken denk geliyor sadece bir kez elini emerek uyuyordu hiç net göremedik hala 31. Hafta 😞
anneyimben12 zlemAtAcar 10 gün önce gittiğimde parmağını emiyordu minik aşkım 2 gün önce gittiğimde tek eliyle yumrukluyodu beni 😂😂
shdemir zlemAtAcar Bizde şansımıza gülerken yakaladık birde gözü acıkken doktorumuzda hemen cekti resmi 😊😍 güzel bi hatıra olucak bizim icin.
zlemAtAcar Marguerite Can'ım inan bir anlaru bir anlarını tutmuyor. Doğum olana kadar illa denk gelirsin 🤗🤗🤗
Oglumunannesiyim Marguerite çikolata yiyin bebeği hareketlendiriyor diye duydum doktorumda hep soruyor çikolata yedin mi diye ☺
ikizannesiFilizkaradogan Bizimki her seferinde elini yüzünü kapatıyor Dr bile hanımefendi rahatsız oluyor diyor utroson çekilirken tekme atıyor doktora 😂😂
Edos Hep totoyu dönüp uyuyor böyle de huysuz bir kiz 😂Doktor 1 saat uğraşıyor ama bana misin demiyor tekmeliyo çok uğraşınca 😂
anneyimben12 zlemAtAcar ahh ahh yenmez mi yaaa o an keşke kucağımda olsa da ben onun o yumruklarını sevsem öpsem ne güzel bi özlem sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 😇
Betuluus zlemAtAcar Bizim oğlanda bugun bacak bacak üstüne atıp duruyordu ana baba rahat olunca çocuğa geçti heralde😂 bi o bacağı bi bu bacağı keyfi yerinde çok şükür😂😂😂
ggzmkrcc zlemAtAcar benimki son iki aydır kontrolümde eli çenesinde düşünüyor gibi duruyor hep😂😂 filozof olacak galiba 😂