Ecemella Nigdelianne 37+1 de gittim en son. Şuan 37+6 dayız. Pazartesi günü 38+5 de kontrole gideceğiz. Benim hastaneye mesafem biraz uzak (160 km kadar 🙄) o yüzden her hafta gidemiyorum. Allaha şükür pek bir sıkıntım da yok şimdilik. 🤗
Deletedmom6 Nigdelianne 32den sonra 2 hagtada bir gittim. Dün gittiğimde 36.hafta da doktorum bundan sonra 10 gün de bir gel dedi . Hem her seferinde muayene ücreti ödemene gerek kalmasın haftada 1 gidicem bundan sonra.
Nigdelianne Karninızda sertleşme oluyor mu sizinde benim çok fazla oluyor da normal mi acaba Ahuzd Mervenurysr duyguyilmaz
duyguyilmaz Beni 34ten itibaren her hafta cagirdi doktorum her gittigimde de nstye baglaniyorum. 37+6yim:)
Nigdelianne Ecemella bende pazartesi gidecem 38+4 oluyor 36+2 de gitmiştim geç olur mu diye kararsız kaldım. Doktor haftada gel demişti ama zoruma gitti gitmesi rahatsız değilim sadece karnım sertleşiyor bu da 19. Haftadan beri oluyordu. Ağrım yok hareketini de hissediyorum beklesem mi acaba pazartesiye kadar
Mervenurysr Nigdelianne kendini rahat hissediyorsan hareketliyse bebişin bence bekleyebilirsin istediğin zamanı,önemli olsn bebişin hareketleri, en fazla 2 saat uyurmuş anne karnında 2 saatten fazla sürede hissetmezsen gidersin
Ecemella Nigdelianne karın sertleşmesi bende de var. Haftasıyla alakalı bence bebek büyüdüğü işin hareketlerinden dolayı öyle oluyordur. Pazartesiye bişey kalmadı ama için rahat edecekse git istersen 🤗
Nigdelianne Mervenurysr sık sık oluyor mu gün içerisinde. Benim özellikle ayakta olduğum zamanlarda oluyor
Seda_123 Nigdelianne 34 de gittim geçen hafta bu hafta yine gidicem doktorumda artık sık sık görüşücez dedi
Kadriye-melek1 Nigdelianne seninle sanırım aynıyız canım haftada bir ama sancım oluyor ara ara acilden nst de gidiyorum
Mucizemm55 Benimde karnımda sertleşme oluyordu sanki biryere toplanıyormuş gibi doktor bana rahim kasılması dedi magnezyum verdi şimdi daha iyiyim eskiye göre sizde doktorunuza danışın gittiğinizde
Nigdelianne Mucizemm55 bana da verdi canım çok işe yaramıştı rahatlamıştım ama artık o da çok işe yaramıyor sona yaklaştığı için mi nedir