Minikmucizeee 24+1olduk bugun kontrole gttim seker yüklemesi icin ve şimdiye kadar cinsiyet ogrenememis biri olarak doktor bugun kıza benziyo dedi sonrada kiz bu kiz dedi yüzdeli konuşmadı sizce bu saatten sonra degisirmi arkadaşlar 🙏🙏👼
Dibeee Minikmucizeee canım 24 haftalıksınız benziyosumu var doktor kesin söylemesi lazım 12 haftalık Ken öyle benziyor VS diyorlar genelde hayırlı evlat olsun inşallah
kartanesi26 Minikmucizeee banada 16 haftallikken kiz gibi sanki dedi dun ayrintikiya gittim 21+0 haftaligim %90 erkek dedi 🤗 değişmez artik heralde 🤣 seker yuklemesi ne zaman yapılıyor bide cnm onu sorayim ?
Kardelenyigit Bugün bende kızımın olacağını öğrendim 15+6yım doktor kız kız dedi testisleirni görürdüm erkek olsa dedi ama korkuyorumda değişir diye şimdi bir şeyler almaya çıktım bakalım ya allah diyip 😂😂
Minikmucizeee Kardelenyigit ben daha bisey almadim bitek uyku seti almis annemler gri renk o kadar ama merak icerisindeyim
simsekkiz8 Kardelenyigit aaa cok wukur bellinoldu sizde😍😍 ben erkege benzetmiwdim sizin bebegi hal buki. Saglikli olsundaaa. Inwallah guzel weyler ala bilirsiniz
Kardelenyigit simsekkiz8 evett teşekkür ederim canım benimmm 💕bende erkek erkek dedim ama gönlüm hep kız istiyordu 😊doktorum klştorisi görebiliyorum ben erkek olsa testisleride görürdüm dedi ama yine tereddütteyim burda okuduklarımdan 😂heveslik eldiven vs alırım asıl şeylere detaylıdan sonra başlarım diyorum ☺️
simsekkiz8 Kardelenyigit ya inwallahh. Bende hepp kizim olsun istedimmm hatta orgu elboseler falan battaniylere ordum niwanli oldugum zamanlardan beri ismide Hazal olucakdi prensesimin. Hamile kaldim kiz elbiseleri aldim falan sonra 18 de erkek oldugunu ogrendim wok oldum 1 hafta kendime gelmedim wimdi wukur aliwdim😍😍. Seninde inwallah gonlune gore olur💋🧿❤️
Minikmucizeee Dibeee bbizimki hiç gostermedi i ikili uclu ayrintili hepsini yaptrdik yok banamisin demedi yeni soylediler daha 😊
Kardelenyigit kartanesi26 aayy en korktuğun şeyy 😂😂bugün doktorum kız dedi kesin konuştu klitoris görüyorum testis yok dedi apayrı bi mutlu oldum ama detaylıyı beklicem 16 haftalığım bende 😂