Mervebarlin Selam kızlar 24 haftalık hamileyim sadece 4 kilo aldım karnım desen çok azıcık var normal mi ?
Alparslnbuss Mervebarlin 18 haftaya kadar 8 kilo verdım 18 den 26 haftaya kadar kilo almadım hiç daha sonra 60 kiloya cıktım doğumdan 2 hafta önce yarım kilo daha verdim 59. 5 la doğuma girdim 3145 gram doğdu bebeğim bende 53 kiloyla doğumdan çıktım
Pcosaragmen 30 haftayim ,6 kilo almışım ,gayet normal ,ben de 20 haftaya kadar almamıştım ,bundan sonra alırsın ,özellikle son 2 ayda alınıyor kilo,fazlası da zarar zaten 😊
sukranaslier Mervebarlin 58 le başladım 63-64 kg yum 21+4 hatalığım bende sürekli alıyorum doktorum tatlıyı kesti hamur işini kesti alma dedi
Tugbaztrk Mervebarlin bende o haftada oyleydim sonra baslıcaksın daha cok almaya, hep oyle kalcam sanma😂 30. Haftadaym 9 kilo aldım şu an.
Minnakmucizemm Mervebarlin ben 44 kilo ile hamile kaldim. 22 23 haftalıkken 11 kilo almıştım valla 😂 şimdi 34 haftalık olduk. Gecen cuma tartıldım 64 kilo olmuşum. 8 ay da 20 kilo almışım.
NERDOGDU Bebeğinizin gelişiminde sıkıntı yoksa kiloyu dert etmeyin. Hatta az kilo aldım doğumdan sonra vermeye uğraşmıycam dile sevinin. 🙃🤭
Efuchama Mervebarlin ben de 25+2 de sadece 4 kilo aldım nornal bence bebek gelişimi normal olunca az kilo avantaj
Lindam Mervebarlin ben 38 haftalığım bende 4 kilo aldım karnım da dediğiniz gibi küçük ama bebişim haftasıyla uyumlu çok şükür. Kilo almak demek sağlıklı Bebek demek değil
begumseker Mervebarlin yarın 32. Haftam 5 kilo aldım. Bebeğimin kilosu olması gerektiği gibi. Yani demem o ki çok kilo almakla bebeğinin kilosunun iyi sağlıklı olcağı arasında bi bağlantı yok. Kiloyla bunu kıyaslamayın