masalsii Geçen hafta çok naz yapmıştı miniğim çok uğraştırdı bu hafta hemencik gösterdi babası gelince naz yapmadı heralde😀 açtı bacaklaaarını ve pipisini gösterdi oğlumuz oluyor 17. Haftamız inşallah değişmez diye umuyorum 😀 https://hizliresim.com/LvL7bG
Faray masalsii hayırlı olsun rabbim musmutlu bir ömür nasip etsin inşallah🌸🌸 bende cuma günü gidiyorum. 17. haftadayım bakalım görünecek mi çok heyecanlıyım. 🧡
masalsii Faray çok sağol inşallah gösterir bizimki şansımıza bir hafta önce cok uğraştırdı hiç göstermedi ama bugun direk açmış bacaklarını duruyodu öyle 😍 sağlıkla gelsinler inşallaah
Seyma_Eren Faray canım muayene girmeden önce çikolata ye ve yürü biraz çok hareketli oluyorlar gösteriyorlar hemen😀
masalsii damlac evet gösterdi bu sefer 😍 bütün teorilerin tersi çıktı ekşi yiyorum, keseye göre kızdı, kaçlam büyüdü hep kızdır o dediler 😂😂 benim oğlanda nazlı olcak heralde😍
damlac masalsii sağlıklı olsun da 😊 bu arada benim de tatlıyla pek aram yok ekşiciyim; o tamamen yalan 😂
masalsii Fatma9494 ayy kıyamam cidden cok zor beklemek ya umarım ilk kontrolunda gösterir hemen😂 ben yinede emin olmak acaba 20. Haftayı beklesem mi diyorum ama baya açmıştı bacaklarını gösterdi yani 😂😂
masalsii Fatma9494 banada herkes kesin kızdır dedi ama tutmadı 😂 uygun pozisyonda olmayınca göremiyor doktor inşallah öğrenirsin 😍
Edausta Bende 12. Haftada dün öğrendim erkekmiş ama doktor haftaya gene bakalım garanti olsun dedi. Herkese sağlıklı bebekler rahat doğumlar diliyorum 🎊🎊🌿
masalsii Edausta evet erken haftalarda değişme ihtimali olabiliyormuş , inşallah sağlıkla dogsunlar 😍