Musel Esrayusuf canım inan bana odam dolu bende 17. Haftamdayım ama ben almıyorum odayı gör hep çevremden aldılar annem kaynanam eltim kuzenlerim oda doldu taştı hemen hemen herşeyi tamam hatta 😂😂 o derece yani bana kalsa bende 6. Ayda başlarım ama işte
Esrayusuf Musel bende hiç öyle hevesli Yok valla çok şanslısın bence benim kayınvalidem hiç önemsemiyor Bİle 😂
Sunshine1 Musel evet canım mavi tulumlar almaya başladım ben 😀 kız erkek sağlıklı olsunlar yeter gerisi önemli değil
Mucize34 Musel aslinda cok nadir bi durum o ama bakalim. Ben baska bi doktora gidicem ozele bakalim o ne dicek 1 ay bekleyemem devlete gidiyorum normalde devlet net bisey soylemiyor hic bir zaman
Ecemre Musel kaçıncı hafta da erkek dedi sonra kız dedi acaba? Bana 13+5 de erkek dedi doktorum. Bu arada Reyyan kesin mi? Okunuşu sanki reyhanı söyleyemiyoruz sa Reyyan çıkıyor gibi. Yine de tercih sizin tabii ki :) kısa isim daha iyi olur başına sanki.
Ecemre Musel acaba doktorlamı alakalı? Benim doktorum da kesin erkek dedi ama ben yine haftaya devlet hastanesine gidip baktırıcam burada o kadar çok okuyorum ki değişenleri
Musel Ecemre doktorlar alakalı değil canm bana doktorum kesin erkek dememişti zaten erkeğe benziyor demişti bu defa erkek değilmiş demekki kızmış dedi kordonla karıştırılabiliyomuş
travellermom Ben de detaylı ultrason yaptırana kadar bebeğimin cinsiyetini kız demişti doktorum detaylıda erkek bebek olarak gördü doktorumuz minikler bize süprizler yapabiliyor bazen
Musel travellermom dimii canım öyle oluyor ben 17+2 yim yarın çağırdı doktorum yine bakmak için en son cumartesi gitmiştim yarn tekrar bakıcaz kesinlikle kız dese bile ben detaylı ultrasonu beklicem şurda 3 hafta daha beklicem dayanırım yani 😂😂😂😂
eezgiciiikk Sunshine1 ama sen yinede bişeyler almak için acele etme 😁 az daha geçsin bide değişeceği tutar felan. Veya emin olmak istiyorsan başka doktora da git. Ben öyle yapmıştım.