eezgiciiikk Musel evet sağlıkla doğsun kuzucuklarımız kız erkek farketmez. Etrafımda bir kişi bile kız demediği için benim bilinç altıma çok yerleşmiş o şok ondandı bence 😅 doğurmaya 1 ay kaldı hala soruyorum kız dimi diye
Sunshine1 eezgiciiikk ay ben de 18 haftadayım her hafta doktora soruyorum 5 6 haftadır henüz hep erkek 😀 değişiklik yok kesim demek ki
Bahar2541 Musel canım ben 18. Haftadayim hala bebeğin cinsiyetini öğrenemedim ama ben birçok kişiden duydum erkek kendini çabuk gösterirmiş ☺️
Brfnyldrm Bahar2541 benim kız 12 haftada belli oldu şuan 15 haftaligim tekrar kız dedi değişmedi degismezde çünkü 15 haftalikken değişmez
Sgazi20 Hangi hastaneye gidiyorsunuz özel mi devlet mi devletteki ultrasonların kötü olduğunu yani eski model görüntüleme sistemi olduğu için doktorların yanlış görebildiğini duymuştum o yüzden merak ettim
Musel Sgazi20 özele gidiyorum ama benm hatam doktorum 12. Haftada erkeğe benziyor kesin değil dedi bizde erkektir değilmez dedik ama değişti 😂
bsr2 Brfnyldrm benim doktor kendi çocuğunu 5 aylık olana kadar kız zannetmiş 5 ayda erkek olduğunu anlamış erkeklerin bazen testisleri geç iniyormuş o yüzden yanılma ihtimali oluyormuş
Brfnyldrm Happy46 banada erkek dedin kız cıktı çok kişi erkek dedi kız cıktı dün öğrendim 15 haftaligim
Happy46 Brfnyldrm yaa öylemi dedim gerçekten benim hislerim doğru çıkmıyormuş kendimdede yanıldım çünkü😁
Elifnurcey Musel kaçıncı haftada net kız olduğunu öğrendiniz. Benim de üç kez cinsiyet değişti dee. İki kez kız bi kez erkek dediler. Haala belli değil cinsiyeti 😒
Musel Elifnurcey 12. Haftada erkeğe benziyo dedi doktorum bizde erkek diye herkese söyledk 😂 16+3 de kesinlikle kız dedi 😂😂😂
Elifnurcey Musel bize de bi hafta önce erkek dediler. Alışverişini yaptık kıyafetlerinden mama sandaliyesine kadar herşeyini aldık. Bugün kız dedilerrr 😡😡
Musel Elifnurcey olsun ne olcakki kızda erkekte bir giyiniyo artık zaten hiç üzülmeyin sağlıkla doğsun 🥰
Didi6 Musel Reyyan güzel. Öykü de güzel ama üç y harfi olunca çok uyumsuz duruyor. Eslem isminin anlamını iyi araştır canım http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/eslem-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
Musel Zehramomm hayır ama istediğim isimle seslenmek istiyorum en azından reyyanı sırf eşim istiyo diye koyuyorum ama benmde gönlümden geçen olsun isterim🥰