ozdenarda Sds aminn insallah ♥♥bizimde anane ve babannemiz cok istediler Duruyu iki taraftada ilk torun olunca bzde kirmak istemedik🤗🤗
BayanYaman Bizimde Afra olacak erişilmesi zor olan güzellik cennette ayak basılmamış toprak pembeye çalan toprak bide ayın 13. Gecesi anlamlarında ayrıca sahabe eşi ismiymiş 😊
Gucluoya Tlndrn beyza ada Beyza günaha kirlenmemis cok temiz cok ak kurandaki anlamı beyaz. Ama yinede bende kararsizim
Annemine Tlndrn zeynep minel koyacağız bizde inşallah. Zeynep babasının süsü demek minel de cennetteki inci tanesi demek😌😊
BeyzaGnaydn Annemine gorumcemin kzinin adı da Zeynep minel , fakat minel in anlamı arapcada “de,da” eki .. hatta bu yuzden gorumcem cok dusundu acaba koysam mi koymasam mi diye ama kulaga cok hos geldigi icin koydu bazina zeynep eklediler🙂
Akile Annemine minelin anlamına tekrar bakın bence bazı isimler yanlış anlamlarla yazılmış minel kuranda dan den eki olarak geçiyor
Mervecolak13 Derin lina koyacağım bende derin ismini en başından beri benimsedim . Lina isminide rüyamda gördüm . Anlamı cennetteki hurma fidesi demek . Haşr suresinde de geçiyormuş. Derin ela mi koysam diyede hala dusunmuyor değilim. 🤔🙈😊
Susamtanesii Kızlar peygamber efendimizin yasakladığı isimleri koymayın dikkat edin burda ćogu arkadaş yasaklı isim söylüyor
Lulu Susamtanesii yok artık lütfen bu tarZ yorumlar yapmayın herkesin inancı kendisine herkes aynı düşünmek zorunda değil
Lulu Arya Ada Azra Duru Beren Deren Liya Larin Eylül Mısra Masal Öykü Doğa Cemre Liste yaptım karar veremiyorum 😀