Elif4334 Tlndrn Nisan koyduk 😍 bolluk bereket anlamına geliyor ve gereçekten bereketiyle geldi kızım 😌
Ciara93 Tlndrn ilk kızım ebrar, bu da kız 🙂 bunu da bi kaç isim arasından seçeceğim. Şöyle ki Elizan - Erva - Berra İsmin anlamı çok önemli benim için. Ona dikkat ederek seçtim 🙂 hayırlı evlat olsunlar inşallah
TubaTuana Tlndrn kızım olsaydı TUANA koyacaktım. Rahmetlik kardesimin de ismi anlamı da cennete düşen ilk yağmur tanesi demek .
Cancancan Kızım olsa adını almila koyacaktım bende 😊😊 elma yanaklı güzel kız demek hemde kızıl elma demek
Ozgulyuksel Slm kızlar😊bende ısımde manevı anlama cok onem verıyorum ılk kızımın adı "ebrar"..bu kızımada: asel,zumra,afra,efdal,sumeyra,duha buldum ama karar veremedık henuz malesef...
ressamanne_ Eğer bebeğim kız olursa ismi Alâ olcak Kuranda ki anlamı yüce, zorlukları aşabilen güzelliğe önem veren anlamında😊
Burcu1626 ressamanne_ beni sakın yanlış anlamayın ama Allahın isimlerinden biri olması itibari ile bir sorun çıkarır mı bilmiyorum bi tavsiye olarak araştırın sorun soruşturun isterseniz ben de bilmiyorum ama aklımda acaba sorusu uyanınca paylaşmak istedim yoksa kulağa hoş gelen bir isim 😌