Duyguluuu Kizlar cok kasigim agriyor 19+6 normal mi sizce ağrıyordu ama buara daha da ağrıyor biraz enfeksiyon vardı ilaç yazcak doktorum sonra ondan mi acaba bilemedim 🙄😪
MinikTavsanim Duyguluuu valla benimde karnım kasığım deli gibi ağrıyor doktorum normal dedi ama bilemedim
Mucizem_21 Duyguluuu bebek büyüyor ve kendisine yer açmaya çalışıyor o yüzden bu ağrılar. Hatta bu ağrılarınız hamileliginizin tadı tuzu gibi gelecek ben 35 haftalık hamileyim sancıyla birlikte evde delirdigim zamanlar oluyor
Seymasezer Duyguluuu Benimde cok ağrıyodu detaylıda öğrendimki rahim damarlarım cok ciddi darlık varmıs ilaç verdi. Onun dısında kasık ağrısı normal mi bilmiyorm belki arkadaslarında dediği gibi bebek büyüyor ondandır 🙏🏻
CemreKesmekaya Duyguluuu bebeğinizin cinsiyeti ne acaba ? Benimde çok şiddetli kasık ağrım var kız bebeğinde olur diyorlar 🤗
Duyguluuu MinikTavsanim benimde öyle canm çok ağrıyor çok ağrı var çoğaldı ağrılar sen kaç haftaliksin
Duyguluuu MinikTavsanim yenisin canm dikkat et sende daha ufak benimde ozman dada oluyordu biraz kasik agrisi
CemreKesmekaya Duyguluuu ben bilmiyorum daha cinsiyetini göstermedi en son gittiğimde de ☺️ Çevremde yoğun kasık ağrısı yaşıyorum diyince kız dediler. Postu görünce merak ettim 😄
Ayca517 Duyguluuu valla canim bende 19+2 yiz benimde gecen haftadan beri agriyor alt kasigim bebegim solda ama sag kasigim agriyor ve inanilmaz bir sekilde gobegim cikti sanirim benek yer aciyor 😢 doktr normal dedi
Duyguluuu Ayca517 benimde göbek var canm biraz çıkmış 😪ozman normal heralde aynen öyle fena ağrı senin ne cinsiyet
Duyguluuu CemreKesmekaya anladım canm evet kız ☺🤗🤗değişiyor bu ama bazen tutuyor bazen tutmayadabiliyor kişiden kişiye