Akademisyenanne Hlal anladim canim. Farkli hissediyorum bir iki gundur. Daha agirim sanki. Daha cok baski varmis gibi. Sanirim kanala yerlesme de biraz daha asagi indi.
Akademisyenanne Hlal kanala girince acilma da eş zamanli mi oluyor peki? Gecen hafta doktor rahmin yumusamis dedi. Acilma olmamistir insallah🤗
Natlus Akademisyenanne bilmiyorum canim sanki vajinanin icine anlik bir carpma gbi oluyor makat agrinda varsa zaten bebek inmis oluyor bnde ne ararsan var bnde perşembe gdicem tekarr
Akademisyenanne Natlus idrar yolu enfeksiyonundaki gibi anlik yanma tarzi bisey yasiyorum geciyor sonra. Oturamiyorum zaten cati agrimdan.
Natlus Akademisyenanne devamli olmuyor zaten sk sk ara ara vuruyor. Oturamamak zor is o baya sknti yapyor insanda
Kumsalinannesii hunilimom ins benimkiside iner suni korkusunu geçtim artık ya inmezse korkusu başladı oncesinde hiç açılma varmiydi kaç saat sürdü sancı
hunilimom Kumsalinannesii 41 .haftada doğum yaptım ondan ince hiç acıklik vs yoktu gece suyum geldi gittim 2 cm acıklik vardı sancim azdı o yüzden suni aldım suni takıldıktan 5 saat sonra doğurdum
kr1907 Tgckync benim de bugün muayenem vardı 38+ 2 yim alttan tek parmağıyla muayene yaptı rahimde yumuşama var ama açılma yok dedi nst de birşey çıkmıyor haftaya görüşürüz dedi 😁beklemedeyim o kadar hareket yaptım 1 haftadır 1 cm bile açılmamış
Tgckync kr1907 acilma oldukca leke gelcek demisti bugun biraz biraz leke geliyor. Aciliyor galiba cok heycanliyim 😱😱
kr1907 Tgckync ya bana öyle birşey demedi ama son 2 haftadır alttan muayene ediyor ama hiç acıtmıyor bence yavaş yapıyor sizin tam haftanız kaçtı bakalım bende daha leke vs durumu yok
Tgckync kr1907 37+3 olduk bugun 34 haftamdan beri nst de sancilarim cikiyor zaten ozaman serumlarla durdurmustu doktorum.dunku kontrolde heran gelebilir dedi dogum yaklasmis sadece acilma kalmis birde sancilar yukselcekmis
kr1907 Tgckync hayırlısı o zaman sizi çok bekletmicek ben dün gece 3 e kadar tuvaletten çıkamadım o kadar baskı oldu bugün muayenem vardı dedi ki kesin açılma vs olmuştur hiçbir şey olmamış bir hafta sonraya randevu verdi 😁