1figen Kızlar bi arkadaşım spinal + epidural kombine anestezide daha konforlu olduğunu söyledi bel agrisi yaşamadığını söyledi, normalde bel agrisi olan biriyim spinal de bel agrisi yaşayanlarda var o yüzden kombine yapan varsa anlatabilir mi
Zade 1figen Bel ağrısı veya baş ağrısı kesin olmayacak denemez .. bu bir komplikasyon . Ama ameliyat sonrası epi olması ağrı açısından konforlu . Ağrınız olduğu an hemen müdahale edilebilir
Fasulyem22 1figen ben 25 gün önce spinal +epidural oldum. Bel ağrım olmadı zaten bel ağrısı takılırken zorlanırsa falan oluyor ge elde. Iki gün takılı kaldı ağrım olursa diye ağrım oldukça düğmeye bastım ağrı kesici pompaladı. Rahattı yani ağrı acısından
YDE 1figen benim doktorumda spinal+epidural kombine yapıyormuş sezaryeni. Biraz araştırdım da sezaryen sonrası daha az ağrı ve acı hissediyormuşsun. Son dönemlerde çok tercih edilmeye başlanmış o sebeple.
Minikprensesinannesi 1figen Bende 12 gün önce spinal sezeryan oldum bana doktorum epidural yapmadı sormadım da nedenini bende normalde sürekli bel ağrısı yaşayan biriyim. Doğumdan sonra 3 5 gün hem iğne yapılan yer hemde belimde sağ tarafım ağrıdı. Özellikle biraz iş yapınca sonra birşey kalmadı çok şükür 🤲🏻
1figen Zade epidural ameliyat sonrası için avantajlı o zaman, bu hafta sonu anestezi uzmanı ile görüşeceğim detayları ama tecrübe edenlerden bilgi almak istedim, korku heyecan her duygu karışık 😊
Zade 1figen Evet canım nispeten daha konforlu :) Sezaryen artık o kadar güzel ve rahat şartlarda yapılıyor ki korkacak bişey kalmıyor en fazl 40 dk lık bir olay :)
Dibeee Benimde öyle oldu canım agrım olmadı cok sükür seninde olmaz inşallah zaten beline tek kateter takıyorlar ordan agrı kesici yapıyorlar direkrahatlayıyor onun İcin sıkıntı yapma inşallah olmaz
Fasulyem22 1figen yök ben hissetmedim bile. Zaten hemşire olduğum için biliyorum. O takılan şey iğne değil tel gibi bir şey acı vermiyor inan bana damar yolu daha çok canımı yakmıştır. Bel ağrısına gelince ben doğumdan sonra eve gelene kadar çekmedim. Eve gelince tek olduğum için dinlenemedim o yüzden biraz belim ağrıdi ama iğne yeri değil. Zaten o bel ağrısı zor takılan spinallerde oluyor hasta çok kiloluysa ilk seferde takilamamissa bel fıtığı varsa falan
1figen Fasulyem22 anladım teşekkür ederim umarım bende de olmaz normalde bel agrisi çeken biri olduğum için tedirgin oluyorum özellikle
1figen Minikprensesinannesi benim doktorumda spinal dedi, bana arkadaşım kombineninn daha konforlu olduğunu söyledi doktorum da bunun kararını anestezi uzmanı ile vermem.gerektigini söyledi. Umarım benimde bel ağrım olmaz kalmaz.😊
Minikprensesinannesi 1figen Inşallah kalmaz zaten doktorlar önceden olan bel ağrısıyla bunun ilgisi olmadığını söylüyor yani benim doktorum öyle söylemişti bana.