Sedolii Annişler 34+4 ten selamlar 🖐🏻 Mide yanmasından geceleri ağlayarak uyanıyorum şurup ve sütte fayda etmiyor artık 😕😕 Bel ağrısıda cabası 🤷🏻♀️ Napacağız böyle🤷🏻♀️ Help me !
Fasulyeninannesiii Sedolii gece kivranmaktan aglamaktan helak oldum bel agrisi mahvetti smdi de hcbisey yokmus gbi uyandim gece sanarsin dogum yapıyordum 😄
miniknokta Sedolii olabildiğince ilk yattığında sola yatmaya çalış ki mide öz suyun yemek borusundan yukarı çıkamasın, gece zaten mecburen uyuşup dönüyoruz diğer tarafa 😊 bir de mümkünse yastığını yüksek tutmaya çalış bunlar fayda ediyor ❤️
Nurcan6148 Sedolii Valla esim bana surup yetistiremiyor mide yanmasi icin.Bagimli oldun diyor o derece😁Hamileligimin basindan beri.37+3 olduk az kaldu Allahin izniyle gecip gidiyor zaman.
Ozgeke Sedolii bende aynıyım hiç uyuamıyorum bir su bardağı su 1çk karbonat karıştırıp içiyorum iyi geliyor
cankubra Allah yardımcın olsun 🤲🏼 haftadan selamlar günlerdir geceleri uyuyamıyorum sırt bel bacak ağrısı beni öldürüyor 😞
Sumeyyeolcay Aksam yemeginden sonra cay ile birlikte mercimek koftesi yedim 3 tane yemez olaydim mide yanmasindan uyuyamiyorum
Merwish_ Ben daha 14 haftayım bende de uyku ama fiZyolojik değil sanırım psikolojik ağlayıp duruyorum uykuya dalamıyorum .
asltrkk Bende 36+4 teyim 3-4 gündür geceleri uyuyamıyorum sabah eşim işe gittikten sonra uykuya dalıyorum öğlene kadar uyuyorum günüm boşa geçmiş oluyor 😞😞
Ilbilge Sedolii Canım iki yastık mutlaka kendini olabildiğince yüksekte tut biraz oturur gibi yatıyorsun ama en azından yatıyosun. Mide kapağı açık sanırım düz yatınca herşey yemek borusuna hucüm ediyordu bende de iki yastıkla biraz uyuyabilmeye başladım
Helis Ayy o mideee, gece yemek yeme canim, mumkunse saat 7den sonra yeme. Meyve, yogurt peynir falan atistira bilirsin, bir de su ic, taulet ihtiyaci yapiyor ama mideye iyi. Uyurken yanma olunca biraz dik otur, bazen oyle dik de uyuya qaliyo insan
Denizinci 18+3 üm neredeyse gebeliğimin başından itibaren mide yanması sorunu yaşıyorum. Kişiden kişiye değişen bir durum. Benim hormonlar başından beri ters çalışıyor son aylar belirtisi ne varsa şu an yaşıyorum