Emenka Merhabalar herkese, doğumuma son bir gün var fakat gelen giden yok 😞 şu an karnımda sertleşmeler oluyor, bugün özellikle çok sık oldu ve devam ediyor. Acaba doğumun Yaklaştığını mı gösteriyor ?
Aleyy00 Emenka benim de doğum yapacağım gün kasılma sertleşme çok fazla olmuştu o gün akşam doğum yapmıştım. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Arzu26 Emenka ya kızlar post açtım biraz önce ama bende hafif bir ağrı ile kalktım lavaboya sonra su içmeye giderken su hissettim peçeteyw sildim sarı sümüksü bir akıntı vardı nişan mıdır
Busemasalpoyraz Emenka sancilarin basladiysa suquat hareketi yapmaya calis normal olucaksa eger dogumun ve sancilarn arrana kadar gitme hastaneye sicak dus al iyi gelir rabbim saglikla almayi nasip etsn
Emenka Aleyy00 ay gerçekten mi hadi inşAllah 🙈 şu an çok hafif adet sancısı şeklinde sancım da var ama hep ümitlenip hayal kırıklığı yaşıyorum 😖
Aleyy00 Arzu26 nişan rengi sarı, kanlı oluyormuş genelde, benim ki kanlı şeffaf sümüksüydü sarı da olduğunu da bir çok yerde gördüm yazmışlardı
Arzu26 Aleyy00 anlamadım bende okuyorum ya kahve yasa kanlı diyorlar ama benm sadece sarı ve sümüksü geldi 🙄