Songul1107 İlk hamileliğim ve 25+0 hastalığız yaklaşık 3 gündür karnımın bi yerinde yumurta gibi şişiyor bi iki dk boyunca sonra iniyor bebek toplanıyor diyorlar doğru mu ????
Dilaemrh Songul1107 32+4 olduk biz de arada karnımın bir yeri sertleşiyor elimi koyuyorum hemen çok güzel😍
ipekveannesi Songul1107 o haftalarda benimde olurdu hatta korkup doktora bile gittim kızımı ultrasonda kıpır kıpır görünce rahatlatmıştım 😅doktorum öyle şiddetli ağrın sızın yoksa korkma demişti
fadimeozbas @Songul1107 Doğru bende de öyle oluyor ilk gördüğümde eşime koş vücudum yamuldu demiştim😄
sevalyildiz Songul1107 kasılma sancıdır çok iyi diyemem ben hep korkuyorum mesela çünkü bebek sıkışıyor 1.5 aydır benimde kasılmam oluyor günde 7-8 kez ama dediğim gibi beni geriyordu
fadimeozbas @Songul1107 insan hissediyor zaten ya poposunu ya başını bişiyini dayıyor ama geçiyor sonra 😍
ebis Songul1107 bende de oluyor bir kaç haftadır. Genelde sol tarafımda toplanıyor doktoruma da ebeye de sordum çok normal dedi :) 22 haftaligiz
ipekveannesi Songul1107 evet muhteşem bir his 😍 benimki büyüdükçe karnımı futbol topu gibi kullanır hale geldi 35+2 😍😅
ebis Songul1107 acı oluyormu peki yani şiddetli değil tabi ama o toplanma hissi bazen canımı yakiyo 😁