Biraz uzun bir hikaye ama ona göre 😉Anneler ve gelinler yarismasina katildiktan 15 gün sonra regl olmadigimda öğrendim hamile olduğumu.yarismada bebek yokmus ama kese oluşmuş daha saglam temellerini o zaman atmis prensesim.onca agirlik kaldirmaya rağmen pes etmemis,onca koşturmada sıkı sarilmis annesine 😍6 haftalikti öğrendiğimde Oyle cok mutlu oldum ki anlatamam.toplamda 10 yillik askimin meyvesi.Sonra Hep doğum hikayeleri yazanlara özenir,okur okur acaba benim bebeğim ne zaman gelecek diye kendi kendime sorar dururdum😉.bir an önce kucagima alip mis kokulumu hissetmek isterdim.ilk zamanlar 5 ay boyunca mide bulantisi,yataktan kalkamama yaşadım hep.ne leblebi ne de tuzlu kraker çözüm oldu.aksine daha kötü oldum nedense🤔.5.aydan sonra da ağrılar sancılar devam etti tam tamina 38.haftaya kadar.34+6 da aşırı kasilma ve sanci ile hastaneye yattim erken dogum riskin var dediler bebek yogun bakim ünitesinde solunum cihazlari dolu diyip baska hastaneye gonderdiler.neyse sancilar ve kasilmalar normale bindi ama 36.hafta yine ayni sorun 2 3 dakikada bir kasilma yaşadım yine gittim yapacak birsey yok dediler artik bundan sonra gelse de bebek sorun olmaz dediler.basladim 36 haftadan sonra squat calismalarina,hurma yemelere,iliski denemelerine ve sicak suya ama yokkk acilma yok.geldik 38 haftaya cati agrisindan ve kasik agrisindan ölüyordum karnimin icinde bir yanma hissettim tekrar gittim 1 cm acilma var dediler kasilmalar da yine ayni sekilde 2 3 dk da birdi.sonra usg de bebeğin dönmemiş oldugunu soylediler ve hersey 3 saatte oldu aniden kendimi nst den cikip ameliyathanede buldum ve sezeryanla minnagim bugun koynumda.Allahim o nasıl bi güzellik o nasil bir ask❤😍? Rabbim herkese nasip etsin en guzel dogumlari.