Sldmrt Htcn ilk 4-5 ayında kilo verenler bile var korkulacak birşey yok. Ben de 10.haftamdayım kilo veriyorum 🤰🏻 Son aylara doğru kilo alıyor bi çok hamile
Deletedmom2224 Htcn normal tabiki illa almanız gerekmiyor hatta bu güzel bir şey son aylara doğru daha çok alınıyor çünkü
Iimran Htcn bende 36 hafta olucam daha almadım kilo 2 kilo aldım diyebiliriz ama bi alıp bi veriyorum 2yi 😊
Nhr682 Htcn 20.haftaya kadar bende hiç almamıştım ama sonraa 2-3 hafta da aldığım kilolara hayretle bakıyorum🤣
Melteulu96_ Ben 4 ayıma kadar kilo almayı bırak verdim. 5.aydan sonra almaya başladım şuan 7.aydayız 7 kilo aldım endişelenme doktorlar da bu durumu normal karşılıyorlar. ☺️
Minik-mucizem123 Htcn bende 15 haftalığım baya bi kilo verdim 😂😂 endişelenme canım normal bi durum herkes alacak diye bi durum yok 5. Aydan sonra istemesende alıyormuşsun zaten 🥰
aysglckr Htcn kilo iyi bişey değil bende 5 aylık hamileyim 2 kilo almışım ama bebeğin kilosu herşeyi normal gidiyo şükür. Bünye meselesi ben hamile değilkende çok fazla yiyip kilo almıyordum
MisafirM Htcn ben de aynı durumdayım 16.haftamın içindeyim hala aynı kilodayım,karnım da çıkmadı.doktor kontrolüm var iki gün sonra,o zaman soracağım.