Meleginannesi55 Kızlar sırtımın ağrısından duramıyorum sizinde böyle oluyomu nefesim kesiliyo sanki nasıl yatıyım oturayımmı ne yapıcağımı bilemedim ya yardım edin☹️☹️☹️☹️
Mebos Meleginannesi55 dik otur arkana yastık koy yatarken yastıklar destekle sırtını bacak arana yastık koy sürekli egzersiz yap zorlamadan sırtına iyi gelcek egzersizlere bak onları yap
duygusm Meleginannesi55 Bende bel ve sırt ağrıları başladığında doktorum egzersiz önermişti. Ben faydasını gördüm. İlerleyen haftalarda karın daha fazla zorlayacak çünkü, şimdiden önlem almakta fayda var.
zelis63 Meleginannesi55 bende 25 haftalığım bendede çok oluyo çok ayakta durunca oluyor özellikle bacak arana yastık al uzandığında yada emzirme yastıkları var ince uzun hem göbek altı hemde bacak arasına oluyor rahat uyuyosun türkiyede var mı bilmiyorm ben yurt dışındaym
busra-mutluanne1 Meleginannesi55 bel ağrısı bendede var sağdan sola dönerken acı çekiyorum🥴 peki gögsünüzden sıvı geliyormu ya benim her gün bi damlada olsa geliyo doktora sordum normal dedi ama hergün az gelmesi ürkütüyo😐
Meleginannesi55 busra-mutluanne1 benim bir kere oldu oda farketmedim eşim farketti atletim leke olmuştu dokununca kurumuş olduğunu fakettim yine bizlerin bişey söylemesi pek önemli değil doktorunuza danışın bence 🙂