Felipe Kızlar ilk başta kuzeye karar verdik ama çok değişik geliyor bana anlamsız gibi lütfen begendiğiniz güzel isimleri paylaşır mısınız ! Aile kalabalık biraz yusuf vs selim ömer asaf isimleri var ailede kerem yiğit doruk demir ... hangisi olabilir
Alparslnbuss Felipe bebeklere demir ismini hiç yakıştırmam hani minnoş oluyorlar ya demir ne bileyim diğerleri güzel özellikle kerem
Gulcezeren Felipe Biz Can Bartu koyduk🤗 Sizde demir ismini koyabilirsiniz bizimde düşündüğümüz isimler arasındaydıı gayet kulaga hos geliyor
Serpilsaltikalp Felipe 36. Haftamdayım. Bu haftaya kadar Aren düşünmüştüm eşimi de ikna etmeye çalıştım ama Arene pek sıcak bakmadı. Yiğit’de son kararı verdik bizde
Senatorun ayyy yigit demir bu isimler anlamlari gibi cocuklara cok agir gelebiliyor ve cok yaramaz oluyor gibi batil bisey duymustum haberin olsun 😂 ne kadar dogru bilinmez
Marinedeniz Smybgrack bana yasli adam ismi geliyor canim dogrusu :/ yine de tabi sizin icinize sinmesi onemli
Marinedeniz Felipe evet bide cok koyan oldu o isimden bn de cok duydum. kerem cok hos bnce bana hep yakisikli bir erkek ismi gbi gelmistir ☺️
Poncikveannesi Biz Kayra ya karar verdik ama bende tanrı ismi falan diye yorumlar okudum kafam da karıştı hiç böyle bi anlamını duymamıştım