canimoglum53 Serpil07 camlica medipolde 495 tl canim. Perinatoloji genelde 350den asagi pek duymadim ben
Cigdemveminik Serpil07 büyükçekmece kolon hastanesinde altan bey var çok iyi bi doktor sanırm 350 tlydi muayenesi
Yakumer29 Serpil07 Kadıköy de perinatolog VEDAT DAYICIOGLU var doktor muaynanesi var 300 lira ben oraya gittim çok memnun kaldım 🙂
Zehramomm Serpil07 papirus plaza da fehmi yazıcıoğlu burdan birinin tavsiyesiyle geçen hafta gittim kesinlikle tavsiye ederim verdiğim para helal olsun diyeceksin çok iyi bi doktor onun gibi doktorlar 600 700 istiyor fehmi bey 450 lira çok ilgili bilgilendiriyor
Elifdemir_ Efuchama kesinlikle Ali bey cok iyi bir doktor 425 tl ikili tarama 191 tl kan testi aliyorlar ama sonuna kadar helal olsun ben cok memnun kaldim
Yusufunannesi_ Efuchama kesinlikle mükemmel bir doktor inanılmaz bilgili donanımlı ve profesyonel ayrıca çok ilgili
[silindi] Serpil07 Kadıköy de zeki şahinoğlu 420 tl canım araştırabilirsin iyi ki ona gitmişim çok güzel ilgileniyor moralini bile hiç düşürmüyor
Babyone Devlette zeynep kamıle gıttım. Oya demırcı ve yanındakı uc asıstan bırlıkte bakıyolar. Stressız rahat bı ortam oluyo. Ben cok stres yapmama ragmen ıcerde ıyı oluyrm nıyeyse. Oya hanımda cok sıcak kanlı bırı.
2202020 Cerrahpaşaya gidiyorum tahlil ve öuayne ücretsiz fakat Prof mıayne ederse 240 tl gibi bi ücreti var
miine Kadiköyde vedat dayicioglu perinatoloji uzmani 🥰 ben gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim ❣ fiyatı 300 TL