Fdle Kızlar 33 haftalığım balık yemiştim hemen hemen 1 buçuk saat sonra falan boş bulundum ayran içtim 2 bardak tedirgin oldum bir sıkıntı olur mu sizce 😔😔
Aras-Altay Fdle balık tazeyse hiç sıkıntı olmaz canım ki olsa 1.5 saat içinde belli olur du merak etme
melikesultan35 Fdle ben hep balıkla ayran tüketiyorum sorun olmuyor, zehirlenme olsaydı yarım saat içinde belirtileri çıkardı
Fdle Aras-Altay şuan 2 saat falan oldu canım bi sıkıntı olsa belli olurdu demi kendim için değil bebeğim için tedirgin oldum 😔
Aras-Altay Fdle sıkma canını kuzum sende yavrunda iyi dediğim gibi sıkıntı olsa bu saate kadar kalmazdı 😍
Fdle Aras-Altay cok tesekkur ederim içim rahatladı erkek kardeşim doktor onu aradım hemen sıkıntı olmaz abla dedi sıkıntı olsaydı 1 saat içinde belli ederdi kendisini dedi
duyguyilmaz Bizim komsu balik yerken ayran icerdi🙈 onu gec balik tazeyse bisey olmaz ki aradan saat gecmis zaten korkma:)
Fdle duyguyilmaz evet canim çok sağol kaygı ettiğim tek şey bebeğim hamile olmasam hiç umursamazdım da 🙈
Baloglum93 Ayyy iki hafta önce felan bende balıktan sonra koca bı kase yoğurt yemiştim çok şükür hiç bişi olmadı insallahh senin bebeğine de bisiy olmaz Allah'ım bebeklerimizi korusun 🙏🙏