CiaoBella Kızlar kolay doğum için yürüyüş öneriliyor habire; ben çok yürümedim normal doğum yapacağım.. illa doğum zor mu geçecek anlamına geliyor bu? Yakınlarından yada kendinden yürüyüş yapmadığı halde doğumu rahat geçen hikayesi mevcut olan var mı😊
CiaoBella zynpgk gece 12den sonra 40+0 oluyorum🤣 Sanırım artık çok geç... Ya aslında hareketli bir gebeydim evde ve dışarıda ama özellikle yürüyüş yapmadım düZenli sistemli
Esma1834 Doktorum doğumun kolay olması için günde 5000 adım yürümen lazım dedi. 31 haftallığız günlük yürüyoruz.
CiaoBella Esma1834 benimki de günde yarım saat en az yürü dedi ama ben uygulamadım.. yani şöyle son aya kadar hareketli bir gebeydim düzenli olmasa da yürüdüğüm çok oldu ama son ay daha çok evde işlenerek geçti arada bir dışarıda..
CiaoBella NaimeYilmaz ben diyom artık sancılar başladı mıydı egzersiz yapayım sandalyeye tutunup eğilip kalkma falan da çok açılmaya iyi geliyormuş öyle şeyler yapayım diyom bu saatten sonra yürümek de canım istemiyor son sakin günlerim evde keyif çatayım istiyom🤣🙈