Cemile-066 İyi akşamlar kızlar , 37+2 günlük suan bebeğim doktorum bugün alalım istersen dedi ama ben istemedim bu haftada yapan varmı belirtileriniz olmadan doğum .
zmnmr Cemile-066 canım bende 37. Haftamdayım inşallah yarın doğuma giriyorum. Dediğin gibi benim bebeğimdedee hareket azalması var riske atmak istemedik yarın doğumda karar kıldık. Umarım sağlıkla çıkarız. Bence sende tehlikeye atma o hareketleri sürekli dinlemek 9 kere doğurmaktan bence daha çok endişe yaratıyor insanda
Cemile-066 Sinif177 yani açıkçası ilk gebeliğim normal olacağını belirttiiii bugün hemşire anlattıııı durumu ama ben pek aldırma targtrarıııı değildim
Sinif177 Cemile-066 eğer açılma olmadan suni veriliyorsa ben de sezaryenden önce suni isteyeyim. Benim doktor 38 e kadar doğurdun doğurdun sonra alırız bebeği dedi.
Cemile-066 Sinif177 yani tabi detaylı öğren canım bana normal suan herşeyim dedi ben pek bu hafta doğum olmasın diye direk istemedigimiii belirttim çok detaylı öğrenmedim ama suni verilebiliyor diye duydum haricindeee de