Handekiraz2302 Kızlar haftanın 3-4 günü en az bir öğün olmak üzere zorunlu dışarıdan yemek yiyoruz 21 haftalık hamileyim ama burger king tarzı yerler değil de Daha çok Restoran da yiyoruz yani bi sıkıntı olur mu sizce çok aklıma takılıyor 🙏🤦🏻♀️
Zehramomm Handekiraz2302 temiz bi yerse niye zararlı olsun canım evde yesen aynı şeyleri pişirip yiceksin sonuçta anladığım kadarıyla ev yemekleri yiyosunuz
saree Handekiraz2302 Ben hamileliğimde dısardan içerden nerden denk gelirse yedim burger king falanda yedim 😋Şuan bebeğim 1 aylık hiç bi sıkıntımız yok cok sükür
Hatice_mustafa Handekiraz2302 Bizde yiyoruz canım ve dışarıdaydık bugün sabah 'ta yedim . Hiç birşey olmaz korkma.
brcaky Bence olmaz ama kızartma ya da sağlıkskz şeyler yemeyin, mesela et yiyebilirsiniz ama salata ben cok tercih etmiyorum yıkanmıyomuş gibi geliyo. Ev yemekleride olabilir bildiğiniz yerlerse.
Kardelenyigit Bence çok takılmamak gerek sakınan göze çöp batıyor tabi abartmamak gerek ama şunu yersem bu olur mu bunu yersem şöyle olur mu düşüncesini atmak gerek 15 haftalığım ve canım ne istiyorsa kendimi tatmin edecek derecede yiyorum 🤷🏻♀️😅
Zehramomm Handekiraz2302 et balık sıkıntı olmaz ki bende dışarda yiyorum bazen hamburger yediğim çok oldu mesela canım ne isterse yiyorum kasmıyorum bebeğim de çok sağlıklı takılma bence
saree Handekiraz2302 Haftada 3 yiyorumdur çünkü çalışıyodum yemek yapmaya vaktim olmuyodu kolada içtim haftada 1 falan bazı haftalar içmediğimde olmustur ama
S-Y Handekiraz2302 bizde giyiyoruz çoğu zaman keyfi. Her yediğimde ben de düşünüyorm evde mi yeseydik acaba diye 😀