sdnrkya Haree bende üşüyorum terliyorum sol kasigimda şiddetli ağrım var adet döneminde hic yasamam agri ama çok erken kasik bel ağrım var inşallah hepimjz için hayırlısı olur
Zehra333 sdnrkya bende su an iş yerindeyim Kaşık aprısı şişkinlik var karnım davul gibi oldu adaçayı içtim gribim diye şimdi hatırladım biri hamileyken adaçayı içmeyinn diyordu
sdnrkya Zehra333 ayy evet içme içme ama rabbim nasip etmişse hic bise olmaz bebeğine yine de kötü düşünme
Snglasln Zehra333 bende çalışan biriyim karnımda şişlik var 10 günden fazladır göğüslerim ağrı var halende devam ediyor sırtımda ağırıyor ama dün test yaptım negatif adete son 5 gün kaldı
Blackkcat Zehra333 adaçayı kesinlikle içilmiyor kuzum söktürücü özelliği var diye,sıkıntı olmaz bi sefer içmekten🌸
Snglasln Blackkcat bende negatif çıkınca umutsuz oldum ama ilk defa göğsüm böyle ağırdı ve belim yani durum farklı ama test öyle acaba testi adet gecikmesinden sonra mı yapılmalı ya da vakti var mı
Blackkcat Snglasln bata 3gün kala doğru çıkar bence tabi geç yumurtlama olmamışsa,ben hep önce öğreniyordum onda erken yaptım ama tekrarlıcam yine😊
Marayy DuhaninAnnesi gerçekten iki kez ayrı zamanlarda kullandım kalanını ondan sonraki ay muanemde kist oluştu folikül kisti
Cagala12 Zehra333 canım merhaba ben önceden burdaydım seni tanidim daha bebiş yokmu benimde yok daha adete 12 gün kala kan verdim şonuç 0.22 çıktı dün adette 8 gün vardı erken gebelik tesiti yaptım negatif çıktı