Kardelenyigit Kızlar yarın 16 haftalık oluyoruz Allah’ımın izniyle..cinsiyet için kesin net konuşulur diye düşünüyorum heyecanım zirvelerde 😂ama bi yandan da ya göstermezse diyorum kesin şunu ye iç hareketlenir dediğiniz şeyler var mııı ☺️
Eliisss Kardelenyigit benimde 14 hafta doktorum cinsiyet için birşey dememişti yarın öğrenmeye gidicez bizde çok heyecanliyiz
Kardelenyigit Eliisss evet bende duymuştum herkes çikolata diyor onun dışında garanti olan şeyi merak ediyordum ☺️İnşallah öğrenirsin sendee bebiş gösterir
Kardelenyigit Afra34 çikolata meyve suyu tok karınla gidiş hepsini uygulayıp gidicem sanırım 😅vaziyet onu gösteriyor 😅
Kardelenyigit EbruIrmakAhmet doktorum 16 ve sonrası kesin konuşurum diyordu kuzum bu sefer farklı doktora gidicem ve devam edicem ben garanti olsun diye 16yı bekledim daha önce hiç tahmin alamadım maalesef 😅😇
Kardelenyigit EbruIrmakAhmet kesinlikle öyle oluyor başta bende tahmin diye direttim doktorum söylememişti şimdi iyikide tahminde bulunmamış diyorum 😅😂
Mlsblnsy 19 olduk hala göstermiyor cikolatada yedim meyve suyu da içtim taze sıkılmış portakal da yok anam bu seferde hareket etmekten göstermiyor inatsa inat yani olmayınca olmuyor 😁
Kardelenyigit Mlsblnsy aaayyy deme yaaa 😂😂😂farklı duygular var bi heyecanla gidecez eşimle o benden beter bebiş göstermezse vay halimize 😅😅
EbruIrmakAhmet Kardelenyigit aynen öyle en güzeli valla tam net belli olunca bi kerede öğrenmek ama insan dayanamıyo işte gerçi doktoruma ben talep etmedim o kendiliğinden söyledi bakalım değişicek mi 😂
Kardelenyigit EbruIrmakAhmet ya gerçi tecrübeli doktorlar olup 11-12de söyleyip doğru bilende oluyor gerçekten o da ayrı konu 😂
EbruIrmakAhmet Kardelenyigit valla benimki ikili testte söyledi 12+3tük işte direk kız dedi bilmiyorum valla bi kızım olduğu için mi erken öğrendiğim için mi hiç kız hissetmiyorum 😁