Myasminn Kızlar merhaba internetten uygun fiyatlı ve güvenilir bebek kıyafeti için alışveriş yapabileceğim siteler önerebilir misiniz
Sirakuza Myasminn joker in uygulamasını indirebilirsiniz saatlik indirimlerinde tekstil sık sık indirime giriyor cok hesaplı oluyor. Hm den de çok alışveriş yaptım indirimde fiyatları normal hale geliyor ama ürünleri çok güzel coğu organik yumuşacık ama indirim yoksa pahalı
Kuboos_00 Myasminn enucuzbebekmarket , bebegen , melonbebe , bebemerbebe bu sitelerden alışveriş yaptım hem uygun hem güzeller
Myasminn Mlkdurna teşekkür ederim biraz inceledim ama kumaşları hakkında emin olamadım kumaşını beğendin mi canım
Mlkdurna Myasminn cnm bn vermedim daha çevremde verenler vardı memnunlardı 1-2 parça al memnun kalırsan alışveriş yapabilirsin ordan
Senam19 Myasminn ben aldım siteden bir şeyler daha önce alışveriş yapan çok kişi var o siteden burada post açıpda soradabilirsin genel olarak benim aldıklarım kaliteliydi 5li zıbın takımı var 18 tlydi sanırım onun kumaşından pek memnun kalınmamıştı. onun dışında genel olarak alanlar memnundu ben tavşan tulum ve melekli tulum aldım kalitesi çokda güzeldi bütün ürünleri %100 pamuk zaten diğer sitelere ve piyasaya görede çok uygun fiyatlar. ben aldıklarımı daha yıkamadım çekermi solarmı bilmiyorum ama sanmıyorum kumaşı baya kaliteli duruyor çünkü. Önceki açılan postlarda birkaç kişi bazı kıyafetlerin solduğunu yazmıştı kimisininde çok kaliteli olduğunu o solanlar sanırım 17 18 tlye olan takımlar çook ucuz olan kıyafetleri almazsanız sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum😊
Zehramomm Myasminn ben beebysisters littleloopbaby jammybayby mirababykids cildirins mamasofibaby bunların ürünleri çok güzel olduğu için instada kaydetmişim ama alışveriş yapmadım canım ben e ebebekten aldım bakmadan alamadım ama öneri olsun bi bak
Cemredudu Myasminn merhaba ipeksibebe ,jammy baby ,Koza Bebek ben buralardan sürekli alışveriş yaptım hepsi ço güzel geldi kumaşı çok kaliteli hamilelik dönemim sıkıntılı olduğu için alışveriş gidemedim denenmiş yerler Buradan yapabilirsiniz
acemianne1517 Soobe nin ürünlerinin fiyatı uygun ve %100 pamuk ürünler var. %100 pamuk olup olmadığının her üründe de bilgisi mevcut.
Sabirsizanne16 Myasminn melikeninsirindukkani diye bir hesap var instadan aşırı ucuz ve kaliteli.ben birçok şey aldım memnun kaldım.jammy babyden tulumlar aldım ondan da memnunum.onun dışında trendyoldan alıyorum beğenmediğimi geri yolluyorum.