Esma1834 32 haftalık hamileyim. 34. Hafta da kontrolüm var. Doktor ne zaman çatı muyanesi yapar. Ya da yapmadan önce söylüyor mu şu hafta da çatı muayenesi yapıcam diye ? Cevap verirsenin sevinirim hiç bir bilgim yok çünkü ❣❣❣
Dogabebek Esma1834 benim doktorum 38. Haftada yapicam dedi. 36dayim herseyim normal gidiyor. Fakat nst de sanci cikinca daha erkende yapilabiliyor. Burda 34. Haftada yapilanlari okudum.
Bgmbgm Esma1834 benim ilk dogumumda hiç yapmadı doktor doğuma gidince yaptı öncesinden gerek görmüyor kimi doktor
Kubra15 Bende 33 haftalıgım 36. Haftada muaynem var. O zamanda çatı muaynesi yapılır mı acaba. Aslında muayne yapmadan önce haber vermeleri gerek tabi. Ben her ihtimale karşı tedbirli gidicem yinede.
Melekgrp 38+6 haftalgz bugn çatı muayenesi oldum kendimi kastgm için acı hissettim ama hemen gecti 2 saniye sürüyor ztn
Melekgrp Esma1834 bundan önceki kontrlmde dememisti zamanimz yaklaştıkça hazrlikli gitmeye çalışın bi anda vajinal muayenesi yapicam diyebiliyorlar
Seda42 Cansum1 bebek ters olursa birde annenin çatısı dar olursa o zaman sezeryan oluyor diye biliyorum. Tabi normal doğum sırasında sezeryan olan da oluyor