Aasya3234 Mervefeymen10_ dediğiniz tarihte bende doğum hanedeydim karnımın üstüne düştüğüm için sancim cikdi nst de , gece servise çıkardılar çok.sukur ama iyiz şimdi bende çok memnun kaldm kontrole de oraya gidiyorum .
Mey Mervefeymen10_ eğer gebe okuluna eşinizle beraber katıldıysanız eşler sancı sırasında da doğum sırasında da yanınızda olabiliyor :)
Mervefeymen10_ Mey ne güzel,ben ilk defa duyuyorum bunu😊 buraya yazmanız güzel oldu belki faydalanan olur 😊
Meldas Cemile-066 39+5 te yaptım suni sancı verdiler yine açılmam olmadı elleriyle açtılar o yüzden dikişim çok
Meldas Nurcan__ olsaydı ilk ben yaptırırdım galiba korkutmak gibi olmasın çok fazla acı çektim hala çekmeye devam ediyorum yirmi gün oldu
Meldas Erdas_busra bende tıp fakültesinde muayene oldum Doğumu şehri hastanesinde yaptım kimsen bişey demedi niye geldin diye
Aynurnaz Meldas Saglicakla büyütün bebisinizi bende suan da orda takip ediliyorum ama tadilattan dolayı fazla yer yokmus sanırım normal mu yaptiniz memnun kaldinizmi refakatci alıyorlar mi?
Meldas Erdas_busra fakültenin yanında ultra lüks şehir hastanesi Doğum yapana kadar yemek yedim yürüyüş yaptım plates topu duş hepsini yaptım
Erdas_busra Meldas ayy gerçekten çok iyi ya😱 mamakta oturuyorum bir aksilik olmazsa oraya gideyim bari inşallah 🤗
Meldas Erdas_busra tek sıkıntı benim doğumum zordu dikişim çoktu bide o günkü uzmana bağlı olarak sancı odalarına refekatçi almıyorlar oda kısmetinize kalmış
Deno Arkadaşlar ben şehir hastanesinde detaylı ultrason çektim ama rapor vermediler ısrarla istedim vermiyoruz dediler benimle aynı durumu yaşayan var mı
gamzelimgamze Deno Aa gerçekten mi? Neden veremiyolarmış peki bi açıklama yapıldı mı size? bende 6 subatta ayrıntılıya giricem.Böyle bişeyi ilk defa duydum bilgisi olanlar cevaplayabilir mi lütfen ?
Esr_mkrmn_ysf Mervefeymen10_ bende orda doğum yapacam inşallah ama tedirgin oluyorum devlete hep kötü denikiyor ya genel olarak nasıldı bide kimseyi almıyorlar mi sancı çekerken falan
ozlembsr Kizlar şuan şehir hastanesnde yatisim erken yapildi doğum 1 hafta sonra ama herseyi ogrendim diyebilirmm sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz
Aynurnaz ozlembsr saglicakla alin bebeginizi kucaginiza memnun kaldinizmi drlari nasıl bende tip fakultesinde takibim yapılıyor 38+3 olduk