Demet-budak Güzel anneler, ben hala hastanede gelenler icin hangi hediyeligi secsem bilemedim. Sizin fikirleriniz neler acaba? instagram sayfa öneriniz var mi 😊
YDE Demet-budak ben gizem şeker den şeker aldım onları paketledim kurdele ve minik minik poşetle. Ayrıca kendim keçeden anahtarlık yaptım hayvan figürlü çok tatlı oldular 😊 birde çikolata yaptırıcam isimli düşünüyorum. Şuan arayıştayım çikolata markası🤔😅
Mucizem_21 Demet-budak hastane için hediyelik pek cazip gelmiyo bana zaten normalde olsa sezeryan da olsa 1 gece kaliyosun ben eve gelenler için düşünüyorum ama kararsizim
[silindi] Demet-budak ben hastane için hediyelik dağıtmayı düşünmedim açıkçası çikolata yaptıracağım bir de lokum ya da şeker veririm hediyeyi de 40 mevlidinde dağıtırım diye düşündüm zaten 1 ya da 2 gün kalınıyor en yakınlar dışında gelen olmaz ama hediye dağıtacak olsam makrome anahtarlıklar çok hoşuma gidiyor ve şık duruyor bence hem de alan kişi kullanır boşa gitmez :)
Demet-budak Mucizem_21 benim eşimin tarafi cok kalabalik birde mutlaka gelirler o yüzden düşünüyorum ama bende bir karar veremedim henüz😊
Demet-budak Damla0x yaa aslinda hem kedileri cok seviyorum hemde hep karsima cikiyor cok anlamli olur gibi hemde hayvanlara yardimimiz 😊
Damla0x Demet-budak ha birde çikolata , Onuda ya kahve dünyasından Alicam yada toptan bı cikolatacidan falan
Yldzzyldzz Demet-budak ben beton saksıda sukulent dağıtıcam 😊 instagrama beton saksı hediyelik falan diye aratma yaparsan bulabilirsin 😊
Damla0x Demet-budak Evet bence çok tatlis bı hediye, benim bebeğim Ocak sonu gibi dogucak inşallah ben en soğuk ay çok sevap hemde hayvanları çok seviyoruz biz ailecek
Sevimliars Demet-budak ada.tasarim.atolyesi.ankara çok güzel canım benim bizzat komşum olur eli yatkın ve bu işi yapıyor bakmani tavsiye ederim
Bsecill Demet-budak ne mevlütte ne hastanede hiç bir hediye dağıtmayacağım hastanede sadece çikolata, mevlütte külaha lokum yaptırıp dağıtıcam oldu bitti. Bizler heves edip yapıyoruz ama alan kişiler için o kadar kıymetli şeyler olmuyor malesef
juliet Demet-budak ben hastanede dağıtmak için anahtarlık yaptırdım makromeden görmüşsünüz mutlaka şu an çok moda herkes yaptırıyo. İnstangramdan https://instagram.com/makromegram?igshid=x52shvunfg32 bu sayfadan yaptırdım.