Ozgeurkn Şükür bugüne 17.haftadan beri süren riskli zamanlardan sonra ALLAHIN izni ile haftaya Cuma sezaryenla Minnak’ımı kucağıma alıcam 🤲🏻🥰
Momsss6537 Ozgeurkn benim sezeryan günümde o gün canım 😚🙏🏻Kaç haftalıksın rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah♥️
3_melek_annesi Ozgeurkn sag salim kucagina alırsın insallah bende persembe gunu alacagim insallah bebeğimi kucagima
Ozgeurkn Momsss6537 AMİN canım inş hepimiz sağsalim sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲🏻😊 36+4um RABBİM izin verirse 38+1’de sezaryan olucam senin 🤲🏻
Ozgeurkn Kucugum51 ooo yeni yıl bebeği ne güzel ☺️ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RABBİM sanada canım 🤲🏻
MiranRenas Ozgeurkn 1 ocağa kadar bekleyemiyor mu acaba doktorun çokta az var 2020 ye ya bi kaç gün için 2019 lu olacak sağlıklı olsun da ben taktım 2020 ye inşalh nasip olur bana ☺️
Kucugum51 Ozgeurkn aynen canim bilerek bu tarıhı aldık 🤗🤗amın ınsallah cnm darısı tum anne adayları yavrularını sag saglım kucagına alır ☺️
Ozgeurkn Gizemabc AMİN hayırlısı ile inş 🤲🏻 RABBİM sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin sizede 🤲🏻☺️
dedimolabilirrr Kucugum51 1 ocakta kaç haftalık olacaksınız bende ocak1 istiyorum ama o zaman 40. Haftam oluyor sezeryan olur mu bilemedim 😁
Ozgeurkn Momsss6537 erken Doğuma girmiyor zaten canım kıyamam sağsalim gelişimlerde önemli olan o hayırlısı ile 🤲🏻☺️
MiranRenas Sumeyyeolcay Hiç stres yapma nasılsa kimsenin içinde kalmıyor bi şekilde çıkacak diye düşün bol bol dua ☺️ Hepsi geçiyor unutuluyor
Kucugum51 dedimolabilirrr benimde 39 haftalık oluyor canım ☺️ genelde 38 39 arası alıyorlar dıe biliyorum
dedimolabilirrr Kucugum51 anladım canım o zaman bizim biraz zor olur🤦🏻♀️ ama sorayım yine de doktoruma ☺️