Nurrrrr444 Kizlar 39+3 günluk gebeyim 1 hafta önce ögrendim protein kacagi varmış takipteyim yarin doktora gidicem ama basim ve migdem cok kötü agriyo tansiyonum normal cikiyo varmi ayni durumda olan
2104 Nurrrrr444 protein idrarınızda kaç çıktı acaba. Bende test yaptırdım sorunum yok ama test yaptırdım cıktı. Dr. Çok önemsemedi ama
Aysehatunn Nurrrrr444 çok dikkat et en ufak bi şeyde hemen hastaneye git Allah göstermesin cok kötü.bende 11 haftalık hamileyim benimde protein kaçağım var 😔
Nurrrrr444 2104 canım +1 protein yaziyo du 24 saatlik idrar verdm 1 gun snra domtorum normal dedi tansiyonunu takip et bas agrin bulanik gormen falan olursa acile gel dedi
2104 Nurrrrr444 ben ilk yaptırdığımda +3 yazıyordu dr. Önemsemedi 2 ay sonra tekrar test yaptırdım bu sefer esar miktarda yazıyordu. Yine önemsemedi bi açıklamada yapmadı. Çok takıldım bu konuya. Normal tansiyon 11 veya 12 olunca baş ağrım cok oluyor düşük tansiyonla geziyorum hep. Tekrar test yaptırıcam sanırım.
Nurrrrr444 2104 +3 aslinda yüksek bi sonuc kac haftalik hamilesin canim baska bi yerde yaptr istersen
2104 Nurrrrr444 18+6 aslında ilk sağlık ocağında yaptırdım orda +3 çıktı güvenmeyip özelde yaptırdım. Yine eser miktar yazıyordu aradan 2 ay kadar bir zaman gecti sağlk ocağında tekrar yaptırdım yine eser miktar yazıyor. Ama dr. Birsey demedi. Sağlık ocağındaki sonucun yüksek oldupunu dikkatli ol dedi.