Deletedmom_9 Merhaba arkadaşlar Adet günüm yarın. Ama bu gün az Bi şey kahverengi kanama oldu devamı gelmedi. Sizce adet başlangıcı mı yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi böyle Bi durum yaşayan var mı
HilalG Deletedmom_9 benim de öyle olurdu leke gelir ertesi günü adet olurdum. yerleşme kanaması da adetten 1 hafta önceleri felan olur diye okumuştum yarın olsun da inşallah hamilesinizdir
Beyzaharun Deletedmom_9 olabiliyor cnm bende hiç olmamıştı 12. Haftamda aniden oldu , ama bebekte de bendede hiç bir sıkıntı görülmedi dr um bu tarz şeylerin olabileceğini söyledi sonra bir daha yine hiç gelmedi 🤷🏻♀️
Tkn_50 Deletedmom_9 aynisi bnde de oldu canm hatta bnde baslik actim. Adet gunum bgn ama dun azcik kahverngi bi leke olmis bir daha hic bisey yok . Bnde bekliyorm .insallah hayirlisi olur hakkimizda 🤲
Deletedmom_9 Pcoslubiranne HilalG benim adet olurken normalde böyle olmuyor da acaba mı dedim. Sabah leke geldi hala devamı yok. İnşallah:)
HilalG Deletedmom_9 eğer hiç olmuyorsa bi test yapın olmadı bende tedavi görüyodum şuan tam günün de leke gelmeden gelir😊