Sevgili anneler ve anne adayları, Ankaradaki doğum fiyatları malumunuz çok fazla. Ben de demir sigortadan doğum sigortası alıp medicana’daki süleyman akarsu’ya gitmeyi düşündüm. Ama daha önce bir başarısız tüp denemem oldu. Bunda da iki transferden biri tuttu sadece. Şu an 13. Haftaya geldim. Başka dondurulmuş embriyom da kalmadı. Yani benim için çok zor bir karar. Sigorta liv, koru vb hastanelerle de anlaşmalı ama bana işinin ehli ya perinayolog ya da tüp bebek uzmanı birisi lazım. Kendisinin tüp bebek yaptığını da duyunca biraz ısındım.
Aranızda ona gidenler varsa yorum yazabilir mi? Veya da sigortanın karşıladığı bildiğiniz başka tüp bebekle ilgili bir doktor var mı? Önerilere açığım. Uzun oldu k bakmayın :) ama bir türlü karar veremedim.
Aslında bir sorum daha var, şu anda takipli olduğum doktora son aya kadar devam etsem, doğuma direkt (sezaryen olacak) atıyorum Akay Lokman Hekime gidebiliyor muyum? Yani beni takip etmedikleri halde direkt doğuma alırlar mı? O şekilde giden varsa hangi hastanede ne kadar ödediler yazarlarsa ayrıca sevinirim.