Melisbol evet kullanıyorum sürekli yat dedi bana .. 38 mm idi şimdi 25 mm inmiş.. baya kısalmış dedi bnde o öyle diyince korktum
Rahim ağzı uzunluğu
Leyla_Alexandra 38 den dusunce ondan bya inmis olarak gordu sanirim cokta kisa sayilmaz bnce ama yinede yat dedyse yat tabiki🙏🏼😞
Leyla_Alexandra sınırda canım dikkat et bende serklajlıyım mümkün oldugunca istırahat et fazla ayakta kalma aşagıya baskı yapmasın eğilip kalkma ev işi falanda boşver kalsın progestan iyi gelir ihmal etmeden kullan dikişlide olsak erken doğum riskimiz var tedbiri elden bırakmamak lazım
Betulaks ben dışarı çıktım bi kaç defa beşik bakmaya işte doktora falan .. ama artık bol bol istirahat edeceğim .. inşallah tam zamanında kacığımıza alırız bebeklerimizi
Leyla_Alexandra o israht et değişir yine korkma benm basındn beri ztn 27 mm di suan 12 lerde 30+3 korkulck bsy yok yani ayrıca 1 cm de aclmam var
Leyla_Alexandra amin amin inş bende öyle heveslenıyorum cıkıp gezıp gorerek almak istıyorum ama malesef dikkat etmek zorundayız rabbim bu emeklerimizi gayretimizi boşa cıkartmasın vakti zamanında gelsinler inş ☺️🤲🏻
Leyla_Alexandra canım kendine çok dikkat etmelisin ilaçlarını ihmal etme bende serklajlıyım 21. Haftada oldum şuan 33 . Haftadayız çok şükür artık biraz daha az korkuyorum ama sürekli yattım hiç bir iş yapmadım çok zor geçti bu zamanlar enfeksiyon kaptım bir türlü geçmiyor sende çok dikkat et enfeksiyon bize hiç iyi gelmiyor ve kolay kapıyoruz serklajdan ötürü benim açıklığım 15 seninkinden çok daha az buna rağmen bu haftaları gördük dua et sabır zor geçiyor bende her şeye heveslenerek geçirdim hamileliğimi ama canları sağ olsun doktor artık biraz hareketlenebilirsin dedi inanılmaz mutlu oldum inşallah hepimiz sağsalim bebeklerimizi zamanında kucağımıza alırız ❤️
Sewgiiiii of sorma enfeksiyon bende de çıktı bir hafta önce hastanedeydim 4 gün antibiyotik tedavisi gördüm orda ondan sonra evde de bir hafta antibiyotik içtim şükür geçti enfeksiyon inşallah yeniden olmaz .. Allahım hepimizin kucağına sağ sağlam bebeklerimizi almayı nasip etsin ❤️
Leyla_Alexandra yaa ben hastaneye yatmadım enfeksiyondan ama ilaç kullanıyorum azalıyor yeniden çıkıyor bu hafta yeni bir ilaç daha kullandım fitil inşallah geçer sağsalim bebeklerimize kavuşuruz inşallah vaktinde zamanında ❤️🤲🏻
Leyla_Alexandra benim 20. Haftamda 25 mm di progestan kullandım şuan 35. Haftamdayim korkup stres yapma dikkat ettigin surece sıkıntı yok canım
Leyla_Alexandra bende de vardı canım 23. Haftada çıkmıştı progestan kullandım bir de haftalık proluton iğne vurundum sürekli yattım WC yemek haricinde kalkmadım 34 haftaya kadar çok şükür düzeldi şuan 38. Haftadayız sana da tavsiyem bol bol yat hiç bişey yapma