Herkese merhaba, 11.11.2019 için sezaryen günümü almıştık. Genel anestezi ile doğum yaptım ilk doğumumdu. Hiç öyle anlatılanlar gibi zorlu bi ayılma süreci yaşamadım ben. Ameliyathaneye indik doktorum beni bekliyodu zaten anestezist geldi anesteziyi verdi ve ben sadece ikiye kadar sayabildim ☺️ 10 dakika içinde oğlumu aldılar benim çıkmam rahat 40 dakikayı buldu uyandığımda hafif bi ağrım vardı o da ince bi yanma şeklinde, ağrım olduğunu söyledim serum vereceklerini söylediler odama çıkınca, Kesinlikle korkmayın benim gibi aşırı panik heyecanlı bi insan bile çok sakin kalabildiyse siz de yapabilirsiniz bunu, sadece asansöre giderken tüm kardeşlerimin annemin gözüne bakınca ufak bi gözyaşı döktüm ama eşim sağolsun hep güldürdü beni☺️sonrasında 4 tane serum taktılar ve tam 6 saat sonra ilk yürüyüşümü yaptım o da anlatılanlar kadar zor olmadı bilmiyorum belki doktorumun eli hafifti belki canım tatlı değildi, ben saat başı yürüdüm ve çok iyi geldi bana. 2 gün hastanede kaldım evime geldiğim gün evimi sildim süpürdüm kayınvalidem yanımda olmasına rağmen her işimi çok şükür kendim yapabildim yaklaşık bi 20 gün kadar kanamam oldu şuan 35 günlük bi yavrum var ☺️ 3.050 gr 50 cm doğdu,perşembe günü kontrolümüz vardı 4.350 gr 52cm olmuş ☺️
ben hikayeleştirerek anlatmak istemedim sizleri sıkmamak için, varsa sorunuz seve seve yanıtlarım bu arada bahçelievler medikalparkta doğum yaptım doktorum fatma hanımdı.
Hepinizin Rabbim yardımcısı olsun kolay doğumlar diliyorum tüm hamilelere 💐