Snamp Kızlar örgü puset çok hoşuma gidiyor almak istiyorum nasıl kullanışlı mı böyle resimde görüldüğü gb dik duruyormu yani yamuluyormu örgü ya .
Suheda Snamp bence çok agır olur canm kullanışsız ben penye ipten sepet örüyorum mesela.örme aşamasında bile zor oluyor çok kalın ipler pusette agır olur bence genelde pusetler çok hafif bi malzemeden yapılıyor ben öyle bisey almayi düşünüyorum
zlemAtAcar Snamp Can'ım evet öyle dik duruyor. butikorgusepeti sayfasını tavsiye ederim. Temiz işçiliği var. 🤗
Nur_sen Snamp benimde çok hoşuma gidiyor halamiz ördürecek bize. Gorumcem görmüş çok güzel kip duruyormuş fakat birazcik agir dedi eee onu da babalar düşündün artik 😀😀
Snamp Arsub çok beğeniyorum almak istiyorum ama çok da uzun kullanılmayacak aslında ama yinede alasım var
HaticeKutlu Bana da çok ağır ve hantal oluyor dediler penye ipten sepet ördüm onun Bile ağırlığı var ki hem puset hem bebek kullanışlı olmaz bence o görevi zatem ana kucakları görüyor ☺
FatimaAvc Bende almak istiyordum ama port bebe aldım birde zaten puseti var birdaha bir örgü puset yaptırmamaya karar verdim 😊
cagri19 Kızlar inst. Orgupuset die bi sayfa var harika yapiyo uzmanı olmuş artık çok alan oldu ordan bildiğim ayrıca çok da kullanışlı tavsiye ederim