NaimeYilmaz KubraKilinc Nisa hastanesi Derya kanza gül 85 tl muayne 10 kadın doğumcuyla calısıyor 5tanesinin muayne ucreti 55tl Ama derya hanımı dusunursenız 30.haftalara gırmenızle beraber sureklı renklı ultrasonda goruntu gosterıor
ozgesoy28 KubraKilinc canım eğer imkanın varsa bahçelievler özel muayene ülkü hanım var muayene biraz pahalı 250 tl ama müthiş bi kadın sanki hem kadın doğum doktoru hem psikolog
Benhepbeklerim Nurayulukaya Hayır Yasemin hn Ben ondan randevu alamadım hiç Yasemin hn önceki gebeliğim de doktorumda.
MUsa-ESraDursun Tugce0902 kesinlikleee 1 numaralı dr kizcemin dru çok.memnundum bağcılar medisin züleyha genç 75 lira
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Doktor gercekten şahane ben ilke hastanesinden bılıorm ama safa hastanesi cok ılgısız bı yer orda oturuorm ben genelde hep sıkayet duyuyorm etraftan habern olsn senınde
NaimeYilmaz [bilinmeyen] belkide .. İnşallah sen memnun kalırsın doğum surecınde 🙏 ugur hanm gercekten sahane bırı keske safaya gıdıcegıne nısaya gıtseydı 😊
Kizimveoglumm KubraKilinc medilife bağcılar hastanesi yeşim işleğen muayene ücreti 45 tl normal doğum ücreti 650 tl zorunlu sezeryan 950tl istege bağlı sezeryan 1500tl epidural normal doğum 950tl hastane temiz ebeler ve yeşim hanımda çok iyi gerçekten bir bakın derim 😊 ben ona gidiyorum ama biraz yoğun randevu almak lazım