Melikeozdemir busrasahinn yalova devlet hastanesi doktorları böyle canım hepsi tersliyor insanı benim ilk gebeliğim ilk heyecanım bişey bilmiyorum mesela 319 değerle gittim kağıdı attı önüme bununla gözükmez 10 gün sonra gel dedi
Melikeozdemir Mucizebebegim3 yarın gidicem canım çalıştığım için bigün kan verip ertesi gün doktora gidiyorum
Mucizebebegim3 Aysegl_ Sizin degerlenizde gayet guzel tam olmasi gerektigi gibi 😊 Obur bayanin ikiz olma ihtmali var gbi baya baya yukselmis. AMA SIZINKI TAM AYARNDA VE DENGINDE GITMIS 😊🤗
mihrinazsumbul Melikeozdemir bütün devlet hastaneleri aynı mı olur ya . Kime neyi şikayet edelim bilmiyorum valla. Bende 24 haftalıgım. Devlete gittim hep ama artık pes ediyorum. Ne var ne oldu niye geldin diyen doktorlardan gına geldi.
busrasahinn Melikeozdemir olabiliyo bazi devlet hastanesi doktorları ama maşallah güzel artmış canim 10.000 lerde olması gerekiyo zaten 10 gun sonra vermişsin tekrar kan 2 gunde bir 2 katı artması gerekiyo bende doğum icin memlekete ailemin yanına gidiyorum 30. Haftada gittim memlekette bi surat bi surat burdaki doktorumun gerek görmediği testler icin bana surat yapmalar vs vs doktorlugu çok iyi ama dediğim gibi suratsız bu sefer ona gitmicem hiç kapris cekemem boşver sen😂
Melikeozdemir mihrinazsumbul Hepsi aynı canım devletten özele geçen bir doktor vardı devletteyken stresli kaprisliydi şimdi özelde insanlar ona bayılıyor :)
Rusen123 Yükseltmiş canım , çok güzel .. dış ve boş gebelıklerde bu kadar yukselmıyor .. ınsallah sağlıklı bır bebek dogurursun ..
Aysegl_ Mucizebebegim3 Tesekkur ederim tecrubelerinize cok ihtiyacım var💕 kasik ve bel agrilarim oluyor ve cok halsiz durumda oluyorum
Mucizebebegim3 Aysegl_ Bunlarn hepsi normal hic tedrgn olma ama bol su ic arada ilik duslar al agrilara iyi geliyor doktoruna agrilarni belirt magnezyum destegi verecekdir.Ayrica ayakda dolasma cok agir is yapma ..Kanama lele allah gostermesn olursa hemen normal mi diye beklemeden doktora canim🙏♥️
Eceveannesi Melikeozdemir bacım baya artmış ultrasona girmedinmi 1lerde kese görünür seni baya baya artmış ikizmi acaba cnm
Melikeozdemir Eceveannesi inşallah canım 10 gün sonra gel dedi yarın 10 gün olcak kan verip gideyim dedim
Laviniamira Melikeozdemir 2 günlük artışı baz alıyorlar doktorlar 10 gün uzun bi fark eğer 2gün sonra değeriniz 2 katı artmış olursa sağlıklı bir gebeliktir 🥰