HaticeeKckylmz Rabiaaydin hamıle olduğumu ogrenınce merak edıp sormuştum ama suan muamelesi ucretıne bıle zam geldı nekadardır bılmıyorum kaç aylık sızın Ahmet bey çok ıyı bu ıkıncı gebelıgım gene kontrole kendısıne gıdıyorum
Rabiaaydin HaticeeKckylmz bende çok memnunum Ahmet beyden muayene ücreti 115 lira ama doğum ücretini hiç sormadım daha 19 haftalığım ben 😊
Ykmll Ankara TOBB etü hastanesi ile anlaşmalı dışardan özel doktor ile anlaşma her şey dahil 9500 tl +750 tl epidural ekstra
Sema12 Lindam cnm 1 gece kalma dahil 3 bin tl , tabi her randewuda odedigm giris muane ucreti we tahliller hariic 😒😒
Evlatkokusu Lindam Diğer arkadaşların ücretine neler dahil bilmiyorum😒 ama benim ödedğim paranın içinde olanlar ; tüm muayene ücretleri tüm tahliller hocanın kendi muayenehanesinde her hafta verilen eğitimler (çeşitli doktorlar eşliğinde) hastane parası oda vs oda süslemesi doğum fotoğrafçısı bebek Ve anne için hastane de gerekli tüm İhtiyaçları için bir çanta ( hastane çıkışı kremler emzik. Biberon vs ) doğum Sonrası çekim için kuaför hizmeti 🤗
ezgialacasahin Lindam istanbul eğer sezaryan olursa mecburi olarak 5.500 normal doğum fiyatı 4.200(odalar dahil
HaticeeKckylmz Rabiaaydin ocakta sonrakı randevum gıdınce tekrar sorayım hem yenı yıl zam olmusmu onuda ogrenırım 🙈
Leyla9292 Lindam siirte üçüncü sezeryan a özel hastahane de tabi zorla iki bin e yaptım oda ücreti hariç..önce üç bin dediler üçüncü olduğu için
Toprakkkmilaaa20 Lindam özel Muaynehaneye gidiyorum doğum ücreti sadece doktor 4000bin +hastane İzmir çınarlı hastanesi 2600 ki yeni yıldan sonra zam gelicek Bi 7_8 bin gidicek birde fotoğrafçı falan hiç bişi yok içinde 🙄🙄
burcuisik12 Lindam Allah analı babalı büyütsün inşallah 😊keske mayıs gibi olsaymış yardımcı olabilirdim 😁 intagram adresim burcumustafaisk hastaneye ilgili dogumla ilgili bir şey soracaksan ekliyebilrsn
Lindam burcuisik12 bunu görmemişim arada kaynamış Allah analı babalı büyütsün canım Darısı başıma hayırlısıyla 🙏🏻♥️🌸
Rabiaaydin HaticeeKckylmz aynen bende sorarım ocakta kontrolüm var kesin gelir zam isim de değişmiş zaten medar olmuş ismi şuan fiyatlarda değişme olmamış yılbaşını bekliyorlar bence 😊