Lindam tgbasltan İstanbul’da da uygun yerler varmış demek ki herkes istanbuldan şikayetçi burda pahalı diye
tgbasltan Lindam erdem de felanda uygun ki iyi hastaneler. Doktorunu bulursan memnun kalıyorsun zaten
Lindam burcuisik12 canım ama öğlen Doğumun olmuş gece telefonla konuştu diye de para alacak değil herhalde
burcuisik12 Lindam evette demek istedigm surekli iletişim halindeydi gece o bile uyumadı 😊 dogumada yetişti yani
Lindam Gergianne sevval55 insanı çocuk yapmaktan da alıkoyuyor bu fiyatlar. Asgari ücretle çalışan adam neredeyse üç ayını oraya gömüyor. 3 aylık maaşı bi doktorun 1 günlük ücreti 😐
Gergianne Lindam aynen öyle maalesef. Şehir hastanesi bana cok uzak ve doktorun seninle ilgilenmesi 5 dk sürüyor. Soracağını bile soramıyorsun. 4 hasta birden içeri alıyorlar. Ayrıca bi gittigin doktora bidaha randevu bulamıyorsun en son gittiğimde 6 saat bekledim hastanede.
Deletedmom00260 Diyarbakır genesise gidiyorum normal doğum 2 bin tl, sezaryen 1500 tl. Tek gece oda ücreti içine dahil. Bir geceyi geçerse oda ücreti +200 tl. Ayrıca kurum indirimi de var %25. Ücretler doktora göre değişiyor.
Rabiaaydin HaticeeKckylmz bende Gölcük aile konağa gidiyorum doktorum Ahmet Coşkan 2600 lira olduğunu yeni mi öğrendiniz
HaticeeKckylmz Rabiaaydin hamıle olduğumu ogrenınce merak edıp sormuştum ama suan muamelesi ucretıne bıle zam geldı nekadardır bılmıyorum kaç aylık sızın Ahmet bey çok ıyı bu ıkıncı gebelıgım gene kontrole kendısıne gıdıyorum
Sunshine1 Lindam canım İstanbul’daki çok şubeli kurumsal hastanelere göre bu ücret hiç bişey değil. Acıbadem hastanesinde sezaryen 28.450 TL ve yılbaşında zam gelecek 🙃😊