Aminemeyra Arkadaşlar Doğum yapalı 1 hafta oldu silverette göğüs kapağı almıştım fakat göğüs uçlarım büyük olduğu için kapaklar küçük geldi sürekli antibiyotikli krem sürüyorum ama çok zor oluyor sürekli yıka emzir yapması çok küçük olduğu için sık sık emiyor lansinohda çok işe yaramıyor daha iyi bi çözüm bulan varmı acaba
Dmlakkayaa Aminemeyra karbonatı suda eritip göğsünü onunla silince yara olmuyormuş diye duymuştum ama denemedim daha doğum yapmadım ne derece etkili bilemiyorum, tanıdıklarım yaptı memnun kaldılar.
Peri777 Aminemeyra bende cok zorlanmisdim en guzeli bepantol cocuklqr icin olandan kullandim sicak bezle silip rahatlikla emzire bilirsin diger hicbirsey yardim etmedi bana
Gizemabc Aminemeyra ayva cekirdegini az bir suda beklerince jellesiyormus, o jel yaraya iyi geliyormus. Bir de tahininnustunde biriken yag da iyi geliyor diye duymustum. Deneyebilirsiniz😊
ozgetunc Aminemeyra en iyi krem avent diyorlar işe yarayanlar arasında adı geçiyor. Birde aventin göğüs kapaklarına bakın derim, kullananlar bunları öneriyor ben avent tercih edeceğim
Gizemabc SedaveSusam hadi ya demek aslı varmış. Napıyor, ne zaman sürüyor, bebek emecekken siliyor mu?
SedaveSusam Gizemabc biz silmedik kuzum emdi bebek bi zararı olmadı emzirdikçe sürdü çünkü çok yara oluyordu her seferinde
Aleyy00 Canım, göğüs uçları resmen kopmış, yeniden çıkmaya çalışmış bir anne olarak söylüyorum. Bir gün bepanthen yara kremi sürdüm bir gün tahin yağı o kadar iyi geldi ki
Aleyy00 Aminemeyra bana eczacı söyledi bende o pişik kremi var oğlumun o olur mı dedim hayır yara kremi bu Farklı demişti öyle aldım, tahin yağını silmedim öyle emzirdim, ama kremi de ıslattığım bir bezle silip öyle emziriyorum yıkamıyorum
Aminemeyra Biz tahini sürekli tükettiğimiz için hep karıştırıyoruz yağlanmasın diye siz diyince bende kendisini sürdüm yapı çıkana kadar idarelik:)
AbrahamH Lansinoh krem aldım ama daha doğum gerçekleşmediği için kullanmadım.ablamin çok yara olmuştu. Gece konuştuk 34 haftadayim ben şimdiden sur doktorlar erkenden sürün diyo dedi. Ama emin değilim dokttoruma danisicam
Damla0x AbrahamH Bendede lansinoh var 33 haftadayim her banyodan sonra sürüyorum yani hergun değil, ilk önce zeytinyagi ile goguslerime ve karnima mesaj yapıyorum duştan sonra en son uçlarına lansinoh
Nurersel AbrahamH benim drum 36 hafta öncesinde kesinlikle kullanma dedi erken Doğum tetikleyicisiymiş o krem